Hoppa till sidans innehåll

Inställda träningar

11 MAR 2020 15:41
Med anledning av Folkhälsomyndighetens information om att de nu höjer risknivån för spridning av coronaviruset i Sverige till "mycket hög" har styrelsen för Taekyon Taekwondo valt att ställa in träningar och hålla klubblokal stängd
  • Skapad: 11 MAR 2020 15:41

Med anledning av Folkhälsomyndighetens information om att de nu  höjer risknivån för spridning av coronaviruset i Sverige till "mycket hög" har styrelsen för Taekyon Taekwondo valt att ställa in träningar och hålla klubblokal stängd.
Det finns inga tecken på Coronavirus i klubben men då Folkhälsomyndigheten höjt risknivån till den högsta - mycket hög risk för samhällsspridning - framför allt i regionerna Stockholm och Västra Götaland fattar vi detta beslut i förebyggande syfte.
Dessutom verkar regeringen vara på gång med  begränsningar när det gäller evenemang och de säger sig vara redo att förbjuda stora folksamlingar för att minska virussmittan.
Info om återupptagandet av träningspassen återkommer vi med här på FB-gruppen och på ytterdörren i klubbhuset. Ta hand om er.
Mvh
Styrelsen
Skribent: Frida Lindholm
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Taekyon TKD Klubb - Taekwondo
Amir Kader, Fjällnejlikan 5
42448 Angered

Besöksadress:
Långavallsgatan 4
42457 Gunnilse

Kontakt:
Tel: 0767067515
E-post: This is a mailto link

Se all info