Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Marathon


Även i år ordnas det en bussresa till Stockholm i samband med Stockholm Marathon. Vi välkomnar alla löpare och supporters att hänga på!

Var med på Sveriges maratonfest, Stockholm Marathon! Stockholm Marathon som 2016 arrangeras för 38:e gången. Intresset för att springa Stockholm Marathon ökar för vart år, 2015 var det nästan 22 000 löpare anmälda.

Team Blekinge arrangerar som vanligt resa till Stockholm Marathon, Avresa sker fredagen 3 juni och hemresa söndag 5 juni.

Vi kommer att bo i dubbelrum på Best Western Hotel Kom. Hotellet är ett trevligt hotell, beläget på Döbelsgatan 17 i centrala Stockholm, strax intill Sveavägen.

Anmäl Er till resan genom att fylla i formuläret nedan OCH betala hotellkostnaden ( 2 nätter inkl frukost) 1725:-/pers på Team Blekinges bankgiro  866-1159 senast 15 april. Märk din betalning med Stockholm Marathon och namn.

Anmälan till Stockholm Marathon-resan

Busskostnaden beror på antalet resenärer vi blir, ju fler vi blir ju billigare! Kostnaden för bussen betalas kontant under resan till Stockholm.

Då det på senare år har varit flera som åkt till Stockholm Marathon i egen regi, kanske bott på annat håll, släktingar, vänner mm. Även Ni är välkomna att åka med vår busstransport till och från Stockholm.

Lycka Till med träningen!!

Önskas ytterligare information ang resan, ring Stefan 0708-14 39 33 eller e-post This is a mailto link.

 

Tävlingens officiella hemsida

Stockholm marathon

Uppdaterad: 15 MAR 2016 22:08 Skribent: Sofia Swartz

Postadress:
Team Blekinge LF - Friidrott
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info