Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej Teamare!

Vi fortsätter med nyhetsbreven och här kommer nummer 2 för året.

 

Betala medlemsavgift via faktura
Under vecka 12 kommer du som inte kunnat betala medlemsavgiften via hemsidan att få en faktura i din brevlåda.
Avgiften ska vara betald senast 31 mars och vi ber dig att ange det fakturanummer som finns på fakturan vid betalning.

Om du har betalat avgiften via hemsidan den senaste veckan kandu naturligtvis bortse ifrån fakturan.

Enligt föreningens stadgar anses medlem begärt urträde ur föreningen om medlemsavgift inte betalats senast 31 mars.

Samtidigt passar vi på att tacka alla er som hade möjlighet att betala via hemsidan då detta förenklar vår administration kring medlemsregister och avgifterna.

 

Det börjar närma sig att anmäla sig till resa och boende till Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon.
Anmälan till resa och boende under Göteborgsvarvet görs till Göran Tedblad senast den 31 mars.
Läs mer på hemsidan.

Anmälan till resa och boende under Stockholm Marathon görs till Stefan Ulmeståhl senast den 15 april.
Läs mer på hemsidan.

 

Res med Teamet till Brocken Marathon.
Stefan Ulmeståhl bjuder in till årets utlandsresa som går till Brocken Marathon.
Läs mer om resan i inbjudan på hemsidan.

 

Cykelinspiration i Kristianopel 1 maj
Det är många i Teamet som även ägnar sig åt cykling. Den 1 maj arrangerar vi i samarbete med Pensionat Stensvik och Christian Malmström en inspirationsdag med cykeltema. På programmet står cykelträning i klunga och med intervallinslag, god lunch och föreläsning med temat "Träna mindre - blir bättre - effektivisera din cykelträning till max!".
Antalet platser är begränsat till 45 och föranmälan/förbetalning krävs. (Anmälan öppnar inom kort.)
Läs mer om dagen här.

 

Spring med Teamet i Blodomloppet.
Som vanligt står föreningen för startavgiften.
Läs mer och anmäl dig här!

Kustmaran & Kristianopel Runt, planeringen är i full gång.
Tävlingsledare Thomas F bjuder in till uppstartsmöte, 19/3 efter träningen, kring fortsatt planering av årets stora arrangemang. Alla krafter och insatser, stora som små, behövs för att det återigen ska bli en lyckad löparfest i Kristianopel.
Inbjudan till uppstartsmöte finns här.

Blekingelöparen söker redaktionsmedlemmar!
Team Blekinge har numera en rad olika informationskanaler för att nå ut med information av olika slag till föreningens medlemmar.  Dessa kanaler är bla Föreningens hemsida, Jämjöhalvans och Kustmarans hemsida, Gästboken, Nyhetsbreven, Facebook.

Team Blekinges egen tidning Blekingelöparen är också en av dessa viktiga och uppskattade kanaler där medlemmarnas artiklar når ut till föreningens alla medlemmar. Här redovisas även resultat, ”ordförande har ordet” och nyheter som medlemmarna kan ta del av med mera.

Nu är det så att jobbet bakom Blekingelöparen inte gör sig av sig självt. Den tidigare redaktionen har gjort ett utomordentligt arbete med att sammanställa och utveckla arbetet med tidningen. Vid årsmötet lämnade Blekingelöparens tidigare redaktion sitt uppdrag. Nu är det endast Sofia Fagerberg som arbetar med att fortsätta arbetet i den tidigare redaktionens anda.
För att Blekingelöparen ska kunna fortsätta med att informera och underhålla föreningens medlemmar och inte gå i graven på obestämd tid behövs det någon eller några ytterligare engagerade medlemmar till i den nybildade redaktionen.

Om du kan tänka dig att intressera dig i arbetet med klubbens tidning hör av dig till Sofia Fagerberg på This is a mailto link för mer information om arbetet bakom tidningen. Artiklarna skriver medlemmarna själv men det är redaktionen som sammanställer Blekingelöparen så att den går i tryck och till sist når ut till oss medlemmar där vi med en kopp kaffe i handen eller innan nattlampan ska släckas kan njuta och motivera oss till ännu ett löparpass.

 

Sofia Swartz, vinnare av årets Föreningsledarpris
Sofia fick i tisdags förra veckan ta emot Karlskrona kommuns föreningsledarpris på 10 000 kr. Priset utdelas till person som erkänsla för särskilt värdefulla insatser inom föreningsområdet. Stipendierna är avsedda att stimulera till fortsatt arbete inom föreningslivet.
Ett stort grattis till Sofia för den fina utmärkelsen. Vi är jätteglada för din skull och klubben har mycket dig att tacka för att 2012 blev ett så framgångsrikt år.

 

Klubblokalen
Nu hoppas vi att rörkillarna blir klara så att vi kan inviga herrarnas dusch- och omklädningsrum till tisdagsträningen 19/3.

 

Fikainköp, klubbvärd och städning
Sollan har tagit på sig att fixa med fikainköpet och Thomas F kommer under en övergångsperiod att ansvara för städningen. Teamet tackar och bugar för att ni ställer upp för klubben!
Nu vill jag, ordförande Per, att fler ställer upp och antecknar sig som klubbvärd till våra tisdagsträningar. Det finns en lista på den stora whiteboarden i klubblokalen som du kan anteckna dig på.
Klubbvärdens uppgift är att koka kaffe, plocka fram (tina) frallor och pålägg, plus att ställa i ordning efter fikat.
Som ni märker, inte särskilt betungande.

 

 

 

Hälsningar
/Styrelsen

Team Blekinge LF - Friidrott | Tennvägen 11 A 37150 Karlskrona | [saknas] Information |