Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej Teamare!

Här kommer Teamet's första nyhetsbrev i din e-postlåda. Vi kommer nu att börja använda denna kanal, som komplement till Blekingelöparen, för att sprida information.

 

Arrangera stadslopp! Ska vi vara med?

Team Blekinge har blivit kontaktade av Näringslivsbolaget och Karlskrona kommun som nu är intresserade av att satsa på evenemang som har med idrott och upplevelser att göra.
Tanken är att ett sådant evenemang ska kunna bli en turistmagnet för kommunen och kopplas till andra aktiviteter som ordnas under samma helg.
Det tänkta upptagningsområdet är hela Sverige och norra Europa.

Kommunen har fått upp ögonen för våra arrangemang, framförallt Kustmaran & Kristianopel runt. Detta koncept vill man nu gärna överföra till ett stadslopp inne i centrala Karlskrona.
Vi har fått frågan om vi är intresserade av att arrangera ett sådant lopp i samarbete med kommunen. Vi skulle då bli ansvariga för allt som har med själva loppet att göra medan kommunen ansvarar för marknadsföring, kontakter med näringslivet och kringaktiviteter.

Förslaget presenterades av styrelsen och tävlingskommittén under en extra föreningskväll och det kom då upp en del frågor.
Är vi intresserade av att arrangera ett stadslopp tillsammans med Karlskrona kommun?
Har vi resurser nog att arrangera ett sådant lopp?
Vilken slags lopp vill vi arrangera?
Hur hanterar vi Kustmaran & Kristianopel runt?

Vi vill gärna att diskussionen fortsätter i det nu uppsatta forumet som du hittar information om här hur du använder.
Vi har också satt upp en enkät som vi hoppas att du vill besvara. Du hittar denna här och vi vill ha ditt svar senast 5/12!

 

Årets Teamare!

2012 närmar sig sitt slut och det är dags att utse Årets Teamare. Som vanligt kommer är det  på årsmötet som det presenteras vem den lyckliga Teamaren är.

Men vi behöver din hjälp med att avgöra vem denna personen är.

Först ber vi dig att nominera den/de som du tycker har gjort en prestation utöver det vanliga. Det kan vara både idrottsligt eller i klubbens administrativa göromål.

Efter det kommer styrelsen att välja ut 3 av de nominerade som alla medlemmar sedan får rösta på.

Nomineringar kan skickas t.o.m. 2 december och görs här.

 

Kompetens och intresseinventering

Hjälp behövs också till att driva klubbens verksamhet och alla våra populära arrangemang på fortsatt bra sätt och med samma höga kvalité.

För att underlätta arbetet med att hitta er alla som vill hjälpa till gör vi även i år en kompetens och intresseinventering.

Här kan du ange vad du vill hjälpa till med!

Tanken är att detta kommer att bli en återkommande aktivitet inför ett nytt verksamhetsår. Så vi ber dig att fylla i enkäten igen även om du gjorde det förra året.

 

Anmälan till långpassen via kalendern

Mycket planering är det för våra frivilliga som arrangerar våra långdistanspass. Därför kommer vi nu att börja med anmälan via kalendern för att underlätta planering av fika med mera.
Frågor kring dessa pass besvaras av Jonas Porshult och respektive arrangörer.
Läs mer om passen här.

 

 

Det blev många formulär att fylla i denna gången. Men vi hoppas att ni, som vi, tycker att det är ett bra sätt att samla in information och att alla bereds möjligheten att vara med att påverka.

Med vänliga hälsningar
/Styrelsen

 

Team Blekinge LF - Friidrott | Tennvägen 11 A 37150 Karlskrona | [saknas] Information |