Hoppa till sidans innehåll

Kustmaran Special 2011


Eftersom den mediala bevakningen av löpartävlingar brukar vara något bristfällig så tänkte jag här presentera ett eget reportage om Kustmaran. På kommande sidor kan ni läsa referat från alla distanserna, intervjuer med samliga deltagare och lite annan smått och gott. Som vanligt när jag skriver något kommer det vara långt från perfekt svenska och väldigt överdrivet men jag hoppas ni ska hitta något läsvärt iallafall. Om det har smygit sig in några fel i texten eller någon känner att han/hon blivit felciterade så skicka ett mail till mig på This is a mailto link så löser jag det.

Jag har i texterna inte tagit någon som helst hänsyn till vilken klass löparen har deltagit i utan enbart delat upp det i kvinnor och herrar.

 

Totalt hade vi 324 startande vilket är det överlägset största deltagarantalet i tävlingens historia. Eva Nilssons fantastiska bilder hittar ni här.

 

Jag vill också tacka Eva Nilsson för bilderna, Marcus Andrèasson och Afaf N för intervjuerna av marathon och 5km segrarna, L-G Olausson för historien och Anette Flinke för ordet. 

 

Innehållsförteckning

 

Ordförande har ordet

 

Historia om Kustmaran och Kristianopel

 

Herrar marathon

 

Kvinnor marathon

 

Herrar halvmarathon

 

Kvinnor halvmarathon

 

Herrar 10km

 

Kvinnor 10km

 

Herrar 5km

 

Kvinnor 5km

 

Killar och tjejer 2,5km

 

Gångaren och Kanadensaren

 

Resultatlistor hittar du här!

Uppdaterad: 06 MAR 2013 21:39 Skribent: David Högberg

Postadress:
Team Blekinge LF - Friidrott
Tennvägen 11 A
37150 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info