Hoppa till sidans innehåll

Landala Squashhall


Landala Squashhall har centralt läge högst upp i huset på Landala Torg (Kapellplatsen) - endast 3-4 minuters gångväg från Vasaplatsen.

Utöver våra åtta squashbanor har vi ett gym med ett basutbud av styrkemaskiner och fria vikter för er som vill skaffa lite extra styrka på squashbanan. För att komma ner i varv efter en hektisk squashmatch eller träning är en dusch, bastubad eller ett avslappnande dopp i bubbelpoolen  det absolut bästa. 

 

 

Vi erbjuder även kurser och privatlektioner. Se anslagstavlan i hallen för aktuell information. Välkomna upp till Landala Squashhall och Team Göteborg Squashklubb!


FÖRENINGENS PERSONAL 

Hans Rothlin, Hallchef  0702-301400 (This is a mailto link)

Mikael Engström, vaktmästare/städ/allt-i-allo

-Vi har dessutom ett flertal ungdomar som jobbar i receptionen på kvällar och helger. När vi har klubbkvällar på fredagar finns även ideell klubbvärd på plats.

KLUBBSHOP

I vår klubbshop finns ett anpassat utbud till våra medlemmar. Träningskläder, racketar, lindor, racketväskor svettband, skor, strumpor, bollar m.m. I receptionen finns det även kalla drycker.

Vi strängar även om racketar, hyr ut racketar, skor och handdukar. Har du glömt att packa ner något i din väska så har vi det du behöver - helt enkelt!

Klubbshop 

 

 

 

 

Uppdaterad: 19 FEB 2017 12:30

 

 

TGSK på 
Facebook

 

PROVA PÅ

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info