Hoppa till sidans innehåll

Juniorverksamhet


På Landala Squashhall finns en av Sveriges största och framgångsrika squashklubbar. Vi heter Team Göteborg Squashklubb (TGSK) och bedriver en välorganiserad ungdomsverksamhet som vänder sig till tjejer och killar från 7 - 19 år. Kontakta This is a mailto link eller 031-201400 för ytterligare information om vår ungdomsverksamhet.

För er som är nya för säsongen så får ni pröva på squash tre gånger innan ni behöver betala terminsavgiften. Racket och glasögon finns att låna de tre första gångerna.

Vi delar in vår träning i följande grupper:

blobid2.jpg

Nybörjargruppen:

Från 7år. Fokus på spel, lekar.

Träningar: onsdagar 16.00-17.30 med Johan Wettergren och Elias Samuelsson som tränare samt söndagar 11.30-13.00 med Stefan Årman och Alexander Gottfridsson.

blobid3.jpg

Tävlingsgruppen:

Åker på JuniorGP-tävlingar runtom Sverige ihop.

Fokus på mekanik, grepp, sving, slag, rörelse och taktisk tänk inför tävlingar. Träning på onsdagar kl.16.00-17.30 med tränare Johan Wettergren och Elias Samuelsson och söndagar kl.11.30- 13.00 med Stefan Årman och Alexander Gottfridsson.

 

TGSK erbjuder träning för såväl nybörjare som för seriösa tävlingsspelare i olika grupper. Några av våra juniortränare har en bakgrund som elitspelare på hög nivå.

Alla juniorer skall bära egna skyddsglasögon (finns att låna de första gångerna) vid all squashträning och vid tävlingar. Alla juniorer skall även ha en egen vattenflaska, så att man inte behöver springa iväg för att dricka under träning.

Vi vill att alla juniorer är på plats senast 10 minuter innan träningen börjar. Alla skall vara ombytta så att tränarna kan ta närvaron.

 

Terminsavgifter (inklusive medlemsavgift)

 1.100:- / termin 

 

Ytterligare träning

Utöver den schemalagda träningen för respektive grupp har juniorerna möjlighet att träna själva utan extra kostnad fram till 16.45 alla vardagar samt alla helger (i mån av ledig plats). Dessutom har alla juniorer 15% rabatt på racketar m.m i shopen.

Välkomna!

TGSK:s ungdomstränare

Collage_USM_2014

Uppdaterad: 11 APR 2018 15:50 Skribent: Hans Rothlin
E-post: This is a mailto link

 

 

TGSK på 
Facebook

 

PROVA PÅ

 

Kanin Cup 2022

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info