Hoppa till sidans innehåll

Infobrev september 2019


Guld och silver till Team Göteborg! Såväl klubbens damer som herrar vann sina respektive elitserier under föregående säsong. I slutspelet som spelades hemma här på Landala squashhall i juni skulle det visa sig att klubben, efter fina och välspelade matcher, skulle få fira ett SILVER i damernas elitserie samt ett mycket välförtjänt GULD i herrarnas elitserie.

Våra varmaste gratulationer till mycket fina insatser!

Uppstarter Ny säsong betyder också nystarter av våra regelbundna verksamheter, varmt välkomna till våra uppskattade klubbkvällar (från 23 augusti), tjejkvällar (från 25 augusti) och juniorträningar (från 1 september)!

Hyra skåp Som ni kanske upptäckt finns det numer skåp med digitala lås i våra omklädningsrum. Det finns nu möjlighet att hyra ett personligt skåp för förvaring av t.ex. racket, bollar mm. Kostnaden för att hyra ett namnat skåp är 300 kr/säsong (augusti-juli).

Prisjusteringar för bättre balans i ekonomin Vi vill också göra alla medlemmar uppmärksamma på att prislistan för spelavgifter justerats i samband med säsongsstarten. I samband med detta har också sortimentet uppdaterats och utifrån ett årsmötesbeslut har guldkortet utgått som produkt. Ni som köpt era guldkort innan augusti kan givetvis vara helt lugna med att de gäller ett helt år från inköpsdatum.

Varmt välkomna till en ny säsong – med hopp om många svettiga och roliga stunder på squashbanorna!


Nästa styrelsemöte äger rum måndagen den 16:e september. Nästa informationsbrev utkommer inom kort efter nästa möte!
Styrelsen

Uppdaterad: 06 SEP 2019 15:43 Skribent: Hans Rothlin
E-post: Adressen Gömd

 

 

TGSK på 
Facebook

 

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info