Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar Mars 19


Team Göteborg i topp inför sista seriehelgen

Säsongens sista seriehelg går av stapeln helgen 30-31 mars. Inför den helgen ligger både damerna och herrarna i topp i sina respektive elitserier. Vi har också ett lag i ledningen i herrarnas division 1. Herrarnas elitserie drabbar samman i Stockholm medan både damernas elitserie och division 1 spelar hos oss på Landala. Välkomna till hallen för att heja fram oss till vinst! Eftersom det går så bra för våra lag denna säsong har styrelsen tyckt att det varit naturligt att ansöka om att få arrangera slutspelet hos oss på Landala helgen 17-19 maj. Klubbmästerskap 26-27 april Helgen 26-27 april är det återigen dags att kora klubbens bästa manliga och kvinnliga spelare. Håll utkik efter anmälan såväl till tävlingen som till den efterföljande klubbfesten!

SPRING – tränings- och tävlingshelg för alla tjejer 10-12 maj

För fjärde året i rad välkomnar vi alla kvinnliga squashhspelare till en helgelg i squashens tecken. Det bjuds på såväl domar-workshop och diskussioner som tävling och teknikträning. Välkomna alla damer/tjejer/flickor/kvinnor att anmäla er till en helg fylld med glädje, svett och en massa massa squash!

Kanin Cup i maj

I maj är det också dags för landets största juniortävling, Kanin Cup, som arrangeras hos oss i Göteborg. Förutom tre dagar fyllda till bredden av squashmatcher ingår också möjligheten att gå på Liseberg till rabatterat pris. Alla barn och ungdomar upp till 19 år är välkomna med sin anmälan till tävlingen – alla som är äldre än så är välkomna med sina ideella krafter till olika funktioner som bidrar till att få det att flyta på under tävlingshelgen.

Nästa styrelsemöte äger rum måndagen den 15:e april.

Sitter du inne på konstruktiva förslag och idéer som Du önskar att klubben arbetar med eller
förändrar är du välkommen att maila till styrelsens förslagslåda: This is a mailto link

Uppdaterad: 24 MAR 2019 23:01 Skribent: Hans Rothlin
E-post: Adressen Gömd

 

 

TGSK på 
Facebook

 

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info