Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Styrelsen informerar februari 19"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Styrelsen informerar februari 19


Stort grattis Lovisa!

Team Göteborgs Lovisa Ronge (17 år) har vunnit en bronsmedalj i årets Svenska Mästerskap för seniorer. Under helgen 24-27 januari drabbades landets bästa damer och herrar samman och vår klubbs deltagare visade framfötterna och tog fina placeringar. Förutom Lovisas tredjeplats kom Lisa Skalare (18 år) på en sjundeplats. Fritiof Jacobsson (17 år) lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal, där han fick möta den sexfaldiga SM-vinnaren. Fritiof spelade sig sedan fram till en hedervärd femteplacering. Mycket fina insatser!


Swedish Masters Open, 22-24 februari

Hos oss på Landala arrangeras Sveriges enda Masterstävling så se till att vara med du också! Det utlovas en rolig squashhelg med högt internationellt deltagande, där den sociala delen får minst lika mycket utrymme som själva spelet. Det enda som krävs för att delta är att du fyllt 35 år. Håll utkik på hallen efter tävlingsinbjudan som ser ut som en svensk flagga så hittar du mer information om tider, tävlingsklasser, anmälan etc. Oavsett om du ska delta i tävlingen eller ej behövs din ideella insats för att få tävlingen att rulla runt på bästa sätt. Meddela tävlingskommittén (villemunne@gmail.com) om du har möjlighet att ställa upp under denna helg.


Seriespelet i halvtid

Det spelades seriespel på ett antal olika håll i landet helgen 18-20 januari och nu befinner sig seriespelet ungefär i halvlek. Så här ser läget ut just nu i de olika serierna:

Herrar – Division 1 2:a, med bara 1 poäng till 1:an

Herrar – Elitserien 3:a, med 3 respektive 2 poäng till 1:an och 2:an

Damer - Elitserien 1:a, med 2 och 3 poäng till godo mot 2:an och 3:an, som båda hyrt in utlandsproffs till sina lag.

Damer - Division 1 4:a

Det blir minst sagt spännande att se hur resten av säsongen påverkar ställningarna i de olika serierna. Vi får alla hjälpas åt att heja fram våra serielag! Lördagen den 9/2 kl. 12.00 kan du till exempel heja fram våra elitserieherrar hemma på Landala när de spelar mot gästande Intersquash från Stockholm.

Nästa styrelsemöte äger rum måndagen den 11:e februari. Nästa informationsbrev utkommer inom kort efter nästa möte!


Sitter du inne på konstruktiva förslag och idéer som Du önskar att klubben arbetar med eller förändrar är du välkommen att maila till styrelsens förslagslåda: forslagslada@tgsk.se

 

Inga nyheter är skapade

 

 

TGSK på 
Facebook

 

PROVA PÅ

 

Kanin Cup 2022

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info