Hoppa till sidans innehåll

Klubbkväll


På fredagar är det klubbkväll och alla som är medlemmar i Team Göteborg Squashklubb är då välkomna att komma och spela.

Spelet börjar kl 18.15 och vi brukar hålla på till ca kl 21.00. Det kostar 110 kr/person (och då ingår ibland även lite snacks).

Klubbkvällarna har genom åren fungerat lite olika. Ibland har det varit organiserat poolspel, ibland bara så att alla spelar med alla. Några gånger har vi haft organiserade tävlingar för motionärer. Även uppvisningsspel av våra elitspelare har förekommit. Domarkurser kan med fördel läggas in på denna tid. Observera att ni får alltid möjlighet att själva spela också.

Klubbvärden ansvarar för kvällen, planerar eventuella aktiviteter och stänger när det blir dags. Efter spelet finns möjlighet till fortsatt umgänge på hallen eller någon annanstans allt efter spelarnas eget intresse. Detta är inget som klubbvärden förväntas stå för utan här är fritt fram för alla medlemmar att ta egna initiativ.

Anmälan och antal spelare

Förhandsanmälan bör göras och även avanmälan om man får förhinder. Maximalt antal spelare är 24. När det är fullt är det fullt. Först till kvarn således! Anmälan görs i receptionen.

 Välkomna!

Uppdaterad: 04 NOV 2016 20:26 Skribent: Hans Rothlin
Epost: This is a mailto link

TGSK

 

 

TGSK på 
Facebook

Student

 Spring träningsläger och tävling

 Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: This is a mailto link

Se all info