Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev November 2021

30 NOV 2021 15:48
Styrelsen uppdaterar om klubbmästerskapet, klubbfesten, årsmötet och kommande aktiviteter under december månad.
  • Uppdaterad: 04 DEC 2021 15:48

Hej medlemmar

Det har varit många aktiviteter på klubben under november månad.

 

  • Klubbmästerskapet för säsongen ägde rum 20-21/11 med många välspelade matcher. Stort tack till alla som hjälpte till under helgen, och ett extra grattis till våra klubbmästare: John Henryz (Herrar Open), Heini Suomela (Damer Open) och Ove Johansson (Herrar C).

 

  • Äntligen kunde klubbfesten genomföras igen i samband med KM. Kul att se många av er på plats och stor tack till trivselkommittén som dukat upp långbord för räkfrossa på hallen.

 

  • Årsmöte för TGSK hölls den 21/11.

Sammanfattningsvis ser styrelsen att verksamheten har påverkats av Covid-19, beläggning på hallen har minskat under föregående säsong men vi gör ändå ett positivt resultat på 113 000 sek för verksamhetsåret.

 

Från 2021 har hallen en ny hyresvärd, Fastighetskontoret, där hyresförhandlingar nu pågår. Hyresvärden önskar göra en marknadsanpassning av hyran, vilket skulle inbära en väsentlig höjning mot att hyresvärden skall stå för renovering av lokalerna, vilket klubben tidigare har utfört själva.

Renovering av hallen syftar till att sänka drift och underhållskostnader för klubben men vi kommer även behöva öka beläggning av speltider för att klara hyreshöjningen. Därför ber vi alla medlemmar att hjälpa till att locka fler att prova på squash eller komma med förslag till styrelsen This is a mailto link eller våra kommittéer på hur vi kan göra squashen mer attraktiv.

 

Under årsmötet valdes även en ny styrelse, bestående av:

Caroline Bristulf Norén – ordförande

Erik Holm – kassör

Artur Hedlund – sekreterare

David Storek

Elisabet Wennberg

David Vest – suppleant

John Henryz – suppleant

                              

Kommande aktiviteter i december:

  • AW-squash 3/12 och 17/12, glöm inte anmäla er först till kvarn gäller. Mer info kommer på klubbens Facebook-sida.

 

  • Marknadsföringskommittén håller i prova-på-squash för studenter från GU och Sahlgrenska den 5/12 och 19/12 kl. 13-14.30. Där klubben gärna önskar hjälp av er medlemmar för att instruera studenterna. Har du möjlighet att hjälpa till kontakta gärna David Storek, This is a mailto link

 

  • SM spelas 3-5 december i Lidköping, matcher kommer att streamas av Svensk squashförbundet Svensk Squash - Startsida | Facebook, så håll utkik så att du inte missar hur det går för klubbens deltagare: Lovisa Ronge, Viktor Högberg, Elias Samuelsson, Lennart Niklasson, Carl-Henrik Ronge, Adam Koc. Vi önskar er ett stort lycka till!

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen TGSK

Skribent: Caroline Bristulf Norén
E-post: Adressen Gömd

 

 

TGSK på 
Facebook

 

 

Student

 
Frukost

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: info@landalasquash.s...

Se all info