Hoppa till sidans innehåll

SM 2019

28 JAN 2019 12:09
  • Skapad: 28 JAN 2019 12:09

Lovisa Ronge tog revansch för en fjärde plats i junior-sm med att bärga ett fint o mycket välförtjänt brons här istället. Vann första matchen stabilt med 3-0 för att sedan vända 1-2 till 3-2 i kvarten. Torsk i semin 1-3 mot en välspelande Malin Frank. Stort grattis Lovisa till bronset! 

Lisa Skalare fick en rejäl ketchup-effekt under helgen och visa att hon ska upp o hota topp 5 tjejerna snart. Började med att slå ut hemmahoppet och mycket rutinerade Anastasia Gross med klara 3-0 för att sedan förlora mot vinnaren Moa Bönnemark. I platen tog hon revansch direkt genom att hota förra årets bronsmedaljör Anna Kaeiding i en tight fyra och sen slå mycket rutinerade racketlon och seriespelaren Anna-Klara Ahlmer 3-0. 

Fritiof Jacobsson spelade fram sig enligt seedning(7) till kvarten där han mötte vinnaren Rasmus Hult. Blev en läxa lärd och som han tog den... Visar sin junior-kompis Joel Svensson att han är starkast med klara 3-0 och sedan visar sig lite för stark mot Carl Remle(seedning 4) och vinner för första gången mot en topp 5 spelare i Sverige med 11-8 i femte. 

Undertecknad fick lämna W.O pga sjukdom.

Dessa tre av våra juniorer närmar sig senior-squashen med stormsteg och som de visa under helgen att det ska vara göteborgare i framtiden på prispallen i SM. Nu hem och träna inför nästa utmaning! 

För bilder och info kika på Team Göteborg Squashklubbs facebook sida.

Skribent: Viktor Högberg
Epost: Adressen GömdTGSK_logo_hemsida

TGSK  på Facebook

 

Mastercam

 

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031201400
E-post: This is a mailto link

Se all info