Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen Informerar


 

 

 

 

Klubbmästerskap, 9-10 juni
Inom kort kommer en officiell inbjudan till klubbmästerskapen att anslås men vi uppmanar Dig att skriva upp säsongens sista tävling i kalendern redan nu. Det blir spel i många olika tävlingsklasser och som avslutning lovas en extraordinär klubbfest på lördagskvällen. Under festen kommer vi som en bonus att fira säsongens många medaljer från svenska mästerskap och seriespel.

Kanin Cup, 26-28 maj
Fortsätt gärna att sprida information om säsongens sista och absolut roligaste squashtävling för juniorer. För att helgen ska bli så bra som möjligt kommer Er hjälp att behövas under helgen. Inom kort kommer en lista upp på hallen, där man kan skriva upp sig för att hjälpa till med lite olika praktiska uppgifter.   


Junioransvarig sökes!
Klubben söker efter en person som kan ansvara för juniorverksamheten och dess organisation samt ha ett övergripande ansvar för kommunikationen med tränargruppen. Titta gärna på den annons som ligger uppe på anslagstavlor samt på hemsidan och tipsa tänkbara kandidater att söka tjänsten.


Förslag till styrelsen är välkomna

Under sommaren kommer styrelsen att arbeta med planeringen av nästa säsong samt med klubbens visioner. Dina tankar och idéer inför detta arbete är uppskattade. Maila gärna till This is a mailto link. Till samma mailadress mailar du också eventuella andra konstruktiva förslag och idéer som Du önskar att klubben arbetar med eller förändrar.   

Våriga squash-hälsningar!

 Nästa styrelsemöte äger rum tisdagen den 16:e maj.
Nästa informationsbrev utkommer i början på juni!  

 

Uppdaterad: 02 MAJ 2017 17:31 Skribent: Hans Rothlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Team Göteborg SK - Squash
Kapellplatsen 4
41131 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-20 14 00
E-post: This is a mailto link

Se all info