Hoppa till sidans innehåll

3-2 förlust

07 DEC 2018 10:33
Den andra december mötte damerna Stjärnfall på hemmaplan. Det blev en väldigt spännande match. Tillslut stod motståndarna som segrare i matchen.
  • Skapad: 07 DEC 2018 10:33

Stjärnfall var på besök idag, ett gäng rutinerade tjejer. Vi trodde på förhand att det skulle bli en tuff match och det blev det mycket riktigt. Men till en början såg det inte ut så. Ett starkt första set med bra servar som Stjärnfall hade stora problem med gav en enkel setseger.

I andra set vaknade Stjärnfall till och det blev jämnt och tyvärr kunde de ta hem det med bara två poängs skillnad.

I tredje set gick det så plötsligt lätt igen och Stjärnfall klarade bara få ihop 12 poäng. De samlade tydligen kraft för de två sista seten för de ryckte upp sig igen och tog fjärde set ganska komfortabelt.

Sista set blev spännande, vid 13 lika såg det ut som att vi vann bollen men en liten nätberöring från vår sida gav poängen till Stjärnfall och de lyckades ta hem nästa poäng också på missförstånd i Team Gotland tyvärr. Sen var matchen snöpligt slut.

Team Gotland stod för riktigt bra serve- och anfallsspel idag men tyvärr så hade Stjärnfall riktigt bra försvar och kunde få tillbaka bollarna hela tiden!

Stort tack till er som kom till Södervärn för härligt publikstöd!

Laget behåller 4:e platsen i tabellen och nu laddar vi om för två nya tuffa matcher borta nästa helg mot Team Valla och Uppsala.

/Tränare Ronny

Skribent: Lovisa Berlin
Epost: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

Postadress:
Team Gotland Volleybollklubb - Volleyboll
c/o Ronny Jakobsson, Siriusgatan 4
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498216742, 0498225487
Fax: 0498225487
E-post: This is a mailto link

Se all info