Hoppa till sidans innehåll

3 nya poäng efter dubbla bortamatcher

28 NOV 2018 16:28
Damerna spelade dubbla bortamatcher och kom hem med 3 nya poäng i tabellen. Lördagen mot Nyköping BV bjöd på 3-0 vinst, medan söndagens match mot Sollentuna D skrevs 4-1 till motståndarna.
  • Skapad: 28 NOV 2018 16:28

Lördagens match mot Nyköping BV:
Dagens match spelades mot Nyköping som än så länge inte vunnit någon match. Team Gotland var taggade och tänkte inte låta Nyköping få sin första vinst idag. Bra samarbete på plan och fokuserat försvarsspel gjorde det svårt för Nyköping att plocka poäng. Dessutom hade vi bra servar och fick vid flera tillfällen många poäng i rad och en hel del serveess.

Första och andra set vanns komfortabelt medan det i tredje blev spännande innan det också kunde tas hem med bara två poängs marginal.

Söndagens match mot Sollentuna D:
Efter bara några få bollar skadade sig vår enda center Emelie, det skapade endel oreda i laget. Sollentuna fick många poängs ledning och det kändes som en övermäktig uppgift att komma ifatt. Men tjejerna kämpade riktigt bra och kom sånär ifatt, det blev 23-25.

Till andra set var vi tvungna att göra om lite i positionerna, vi hade en passare som vänster och två vänsterspelare som centrar. Men det klarade laget bra och vann setet ganska komfortabelt. I tredje set tappade laget lite ork kändes det som och vi var aldrig nära att vinna det.

Fjärde set blev bättre, laget kämpade mycket bra och det var jämnt länge. Men tyvärr fick Sollentuna några poängs ledning mot slutet som vi inte lyckades ta ifatt. Så det blev förlust med 1-3. Trots att det blev förlust var det bästa laginsatsen hittills i år! 

Nästa match mot Stjärnfall i Södervärnshallen 2/12 13.00!

/Matchcoach Ronny Jacobsson

Skribent: Lovisa Berlin
Epost: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

Postadress:
Team Gotland Volleybollklubb - Volleyboll
c/o Ronny Jakobsson, Siriusgatan 4
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498216742, 0498225487
Fax: 0498225487
E-post: This is a mailto link

Se all info