Hoppa till sidans innehåll

Sista söndagen i April

29 APR 2012 21:23
Banvallen i strålande sol och lätt motvind var det som låg på programmet för dagens träning. Den begynnande vårvärmen hade t.o.m. lockat ut Rickard för säsongspremiär? utomhus. Lars, Johan och Daniel prioriterade cykel för dagen och deltog i Hammarö 3 dagars. http://www.skoghallsck.se/hammaro3-dagars/
  • Skapad: 29 APR 2012 21:23

5 Rollerbladare ( Rolle, Luva, Rickard, Elisabeth + undertecknad ) och 1 gäst dök upp på dagens träning. Gästen var Jan-Erik Jansson från Tidaholm, tyvärr hade han missat en liten men ack så viktig detalj i morgonstressen ( inlines är ett måste för att kunna åka). Det var bara för honom att ta en extratur tillbaka till sommarstugan, hämta dessa och ansluta på återvägen.

 

Rolle förbereder

Rolle förbereder dagens pass.

 

Ingen svarade upp till Luvas fråga om vem som skulle leda uppvärmningen, så han lunkade i väg lite "lätt" i 2:20 tempo i motvinden. Efter svaga protester från Rolle och Elisabeth bak i kön stoppades tåget upp en kort stund för att återigen gradvis ökas ett antal gånger. När vi närmade oss strutsfarmen, började vi växeldra i täten för att få ner tempot en aning, men Elisabet gav upp och sa till övriga att åka på så tar hon det i eget tempo mot Forshaga. Vi övriga flåsade på resterande milen till Forhaga med klungåkning och ca 1 km i täten mellan bytena av vindavvisare längst fram.

 

Vid gamla järnvägsbron i Forshaga

Taktikdiskusioner och omsnörning inför återresan

 

Efter några minuters vila kom Elisabet och övriga var klara för att vända. Jag slog då följe med henne och lät de övriga hasta åter hem igen. När 14 km återstod av hemresan dök J-E Janson upp och slog följe med tätklungan. För första gångan kändes backen upp mot strutsfarmen väldigt lätt att forcera, trots ett 2:04 tempo på den km. Tänk vad lite medvind kan hjälpa till. På tisdag kör vi som vanligt på Tracken 17:15.  

Skribent: Jan-Erik Byström

Klubbens Sponsorer


LCB Frakt Värmland
Alltid på rull… för dig

 

 

 Sats

 

 
postiljohan

 

Scandic

 

 

      

 

 

Postadress:
Vo2 Inlines & CK - Skridsko
C/o Roland Hedén, Ekrotsvägen 13
65351 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0706265855, 054531043
E-post: This is a mailto link

Se all info