Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Team Trelleborg Triathlon arrangerar i samarbete med Trelleborgs Hamn andra upplagan av Port of Trelleborg Swimrun den 7 september 2019. 

 

Anmälan är öppen, se fliken Anmälan.

 

Tävlingen är unik med start i hamnbassängen under Hamnens Dag.

 

Port of Trelleborg Swimrun är en varvbana där simning och löpning sker i hamnområdet, över Utsikten och längs Sydkusten. Deltagarna simmar i hamnen och i öppet vatten. Löpning sker på asfalt- och grusunderlag.

 

Deltagarna kan tävla individuellt eller i par. Vid anmälan till den individuella tävlingen väljs ett (1), tre (3) eller fem (5) varv. För par gäller tre (3) eller fem (5) varv.

 

Antal startplatser: 100.

 

Via Facebookevenemanget Port of Trelleborg Swimrun 2019 uppmärksammas ni på uppdateringar och kan ställa frågor till tävlingsledningen.

 

För specifika frågor, maila till info@portoftrelleborgswimrun.se. Observera att här svarar vi inte lika ofta som på Facebook.

 

Vi önskar er alla ett utvecklande träningsår och en härlig tävlingssäsong 2019 - och hoppas att vi ses vid kajkanten den 7 september. Varmt välkomna!

 

Bästa hälsningar,

 

Tävlingsledningen och Team Trelleborg Triathlon

 

 

(2020-07-02 08:49)
Port Of Trelleborg Swimrun ställs in.
 

Postadress:
Team Trelleborg Triathlon - Triathlon
Smedjegatan 44
23170 Anderslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgtriat...

Se all info