Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


För att Träna/tävla så behöver du vara medlem i en klubb, helst då team westom MC.

För att bli medlem så betalar du antingen via bankgio 5591-2877 eller så kommer du till banan så fixar vi allt där. Alla uppgifter måste skickas in via mail, namn på de som ska har medlemskap, mobilnummer, mailadress är viktigt så vi kan nå dig med information, personnummer (10 siffror om du är ny) och adress. Eller så klickar du på fliken bli medlem, glöm inte att märka betalningen så vi vet att det är betalat, det räcker alltså inte att märka med Fam Svensson!

Kostnad för enskilld är 1000:-

Fam 1200:-

Är du 13 år eller äldre så måste du även ha en klubblicens från SVEMO. Då får du köra på hemmabanan men även på andra svemoanslutena klubbar, är du 12 år eller yngre så behövs ingen licens för tränig, men då är du halvförsäkrad från svemo, läs mer på Svemos hemsida för att veta mer, svemo.se

 
Uppdaterad: 14 APR 2017 14:31 Skribent: Johan Syversson
Epost: This is a mailto link

Medlemmar som önskar förnya sitt medlemskap vänligen betala in avgiften 1000kr för enskild eller 1200kr för familj till vårt Bankgiro 5591-2877  OBS! notera ert namn så vi vet vem som betalat , Ange även mailadress och tel nr för att ni lättare ska få våra utskick mm. 

Nya Medlemmar:

Klicka på fliken medlemmar och följ anvisningarna!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen Team Westom MC

Postadress:
Team Westom Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Box 336
67127 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

sponsor