Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Wiklund Vinnarlaget i matchen mot Zorrow - Jack, Hampus, Birger och Bertil

Lyckad 4-manna

31 JAN 2019 00:13
Idag stod klubbens yngsta respektive äldsta aktiva spelare på banorna i samma lag. Det skiljer 65 år mellan spelarna längst ut som vi för övrigt konstaterade hade ställt upp sig i åldersordning.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2019 00:13

Bowling är verkligen en sport för alla och idrott hela livet! Idag var det riktigt roligt att se klubbens yngsta och äldsta spelare spela tillsammans.

Det var även lite av en förmatch inför kommande lokalderby i division 2...
...så den spännande matchen och knappa segern kändes riktigt bra!

Första serien blev riktigt jämn, ja till och med oavgjort på ett bord. Det andra bordet tappade vi med 20 poäng och då även totalen. Det blev en inledning med 2-0 till Zorrow B. Andra serien höjde våra killar spelet rejält och tog full pott. Tredje serien blev vår bästa men trots det tappade vi ett bord och matchen var fortfarande öppen inför sista serien. Resultatet 3-5 inför sista (vi spelade som bortalag) innebar att det krävdes bara en poäng 1 poäng för att vinna eftersom det bara fanns 11 poäng att spela om (då ett bord blev oavgjort i första serien). Det blev en spännande sista serie där Zorrow säkrade ett bord och totalen med 19 poäng. Roligt nog lyckades lagkombon Birger/Hampus bli matchvinnare när de plockade hem sin match. Matchbäst individuellt blev Jack på 684 som även slog personbästa i seriesammanhang men det här var verkligen en lagvinst med många överraskande höjdpunkter och bra spel. Slutresultatet blev 5-6 i banpoäng och 2430-2516 i kägelpoäng. Tack Bertil, Birger, Hampus och Jack för en bra match och rolig underhållning.
Hela matchprotokollet hittar du här

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

Klubbens nya logotype

 

Klubbens Sponsorer

 

 

 

Kom & se våra hemmamatcher i;

 

 

Postadress:
Team Linköping BC - Bowling
Patrik Franzén, Morängatan 7
60386 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0701614306
E-post: This is a mailto link

Se all info