Hoppa till sidans innehåll

Börja träna


Info inför Höstens träningar

Anmälan

Anmälan till höstens träningar görs via vår nya hemsidaDet finns begränsat antal platser och när dessa är fyllda hamnar man automatiskt på reservlistan. Ett bekräftelsemail kommer att skickas ut och reserver kontakas löpande i takt med att platser blir lediga. Hoppas att vi ses på bassängkanten i höst! :)

Träningstider

Måndagar      20.30-21.30
Tisdagar        20.30-21.30
Torsdagar      20.30-21.30

Med start måndagen 17 augusti

Plats
Högevallsbadet, Lund

Kostnad

400 kronor för hela terminen + 40 kr i medlemsavgift till TIF (medlemsavgiften gäller för ett år).

Nivå
Det finns två olika grupper

"Oldies but Goldies": passar för de som tidigare tränat simning och gärna har tävlingsvana. Denna grupp kan även passa dig som simmat mycket på egen hand. Det är blandad träning: teknik, sprint, kondition, fart m.m. Passen ligger kring 2000-2500 meter.

"Phelps' Juniors": passar dig som vill utveckla din simning och kanske inte har tävlat tidigare. Kraven är att du ska vara trygg i bassängen, kunna simma frisim med huvudet nere i vattnet och andas åt sidan och dessutom kunna simma bröstsim och ryggsim bra. Fokus i den här gruppen är tekniken, men det kommer även vara inslag av fart och sprint. 

 

Upplägg                                                                                                                                                                                                      På måndagar har vi 6 banor och då tränar båda grupperna. För det mesta kör grupperna separata pass med vars en tränare, men ibland kör vi gemensamma pass med inslag av lagkapper - ett perfekt tillfälle att öva starter och få in lite tävlingskänsla, men också att få lära känna alla simmare i TIF. 

På tisdagar har vi 3 banor med en tränare på kanten som håller i ett pass som främst är anpassat för "Oldies but Goldies". Fokus här ligger på hög fart och många meter, men naturligtvis är alla välkomna att hänga på och göra sitt bästa.  

På torsdagar har vi 3 banor med en tränare på kanten. Detta passet är främst anpassat för "Phelps Juniors" och här ligger fokus på att uveckla tekniken i simningen samt att träna på starter och vändningar.

För vem?
Simsektionen erbjuder organiserad träning med tränare på kanten tillsammans med ett gött gäng studenter. Det passar dig som...
...vill träna simning i en grupp
...vill känna gemenskap
...vill tävla på student-SM våren 2020

Du som är student är varmt välkommen att anmäla dig. För att sedan behålla din (eventuella) plats krävs att du betalar träningsavgiften i tid (betalningsinfo meddelas senare) och är eller blir medlem i TIF.


Frågor
Vid frågor kontakta This is a mailto link

 

 

13173188_1093627950699606_8425681870054054551_o

Uppdaterad: 28 AUG 2018 10:29 Skribent: Frida Börnfors, ändrad av Lina Rosvall

Postadress:
Teknologkårens IF LTH
Sölvegatan 22 A
22362 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info