Hoppa till sidans innehåll

Sportavtal med SAS


TIF-förbundet har tecknat ett sportavtal med SAS vilket ger oss vissa fördelar när vi flyger med dem. Bland annat samlar vi poäng som omsätts till kronor och som vi sedan kan nyttja som betalning när vi flyger. Avtalet är kostnadsfritt för TIF.

 

SAS Sportkoncept
SAS uppmärksammar att du som sportkund har unika behov vid resande i idrottsrelaterade sammanhang.  SAS sportkoncept ger dig därför en rad specialanpassade förmåner. För att få tillgång till dessa förmåner behöver du ange din unika kod vid bokningstillfället. Vi hoppas att du och din förening/företag får stor glädje av alla dessa förmåner.
SAS Credits
En av förmånerna i sportkonceptet är att ni tjänar SAS Credits varje gång ni reser med SAS eller våra partners. Credits som din förening/företag sedan kan använda till nya resor. SAS Credits sätts in på ert konto, de redovisas i kronor, som kan användas till köp av nya resor. 100 SAS Credits = 100 kronor.
Ange din kod vid bokningstillfället
Er unika kod (CMP-kod) är TELIFSE. Bokning av sportresor görs enklast på sas.se/sport och där måste er unika kod (CMP-koden) alltid registreras. Beställer ni via er resebyrå meddelar ni dem er unika kod (CMP kod): TELIFSE.
Bokning av Sportgrupper
Är ni fler än 9 personer i er bokning är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0770-727 020, måndag-fredag 09.00-12.00 eller fyll i ett formulär som ni hittar via sas.se/sport, så återkommer vi med en offert!  
Bokning via resebyrå
Använder ni er av en resebyrå så måste ni uppge er unika kod (CMP-kod) till byrån.
EuroBonus
EuroBonus fungerar som vanligt. Samtidigt som föreningen/företaget tjänar SAS Credits tjänar den resande EuroBonus-poäng.
Hjälp eller frågor?
Har du frågor om SAS Credits kan du alltid skriva till oss på This is a mailto link eller ringa på 08-797 2202.
Uppdaterad: 15 JUN 2015 09:20 Skribent: Stefan Holmberg

Postadress:
Telia Idrotts- och Fritidsförbund
Stjärntorget 1
169 94 Solna

Kontakt:
Tel: +46705353013
E-post: anita.bergman@teliac...

Se all info