Hoppa till sidans innehåll

Jogging under sommaren

2018-05-01 14:07
  • Uppdaterad: 2018-05-01 14:07

Hej alla medlemmar med spring i benen!

Med start onsdag 2/5 kl 18:30 och sommaren ut (dagar och tider kan ändras, mer om det senare) kommer jag att hålla i en jogginggrupp där vem som helst får följa med.
Det gäller alltså alla medlemmar, föräldrar och syskon från alla träningsgrupper. Man får gärna ta med sig en kompis som inte är medlem i klubben om man vill.

Vi kommer varje vecka först att samlas vid Lillsjöskolans fotbollsplan där vi värmer upp och stretchar i 10-15 min. Efter det börjar vi gå mot starten av spåret som är precis nedanför planen.
Vi kommer att jogga runt de 3 joggingspår som finns vid Lillsjön. Där kan man välja vilket spår man vill ta: 1,5km, 3km eller 6km (går runt Örnässjön).
När man sprungit eller gått sitt spår kan man antingen röra sig tillbaka till Lilsjöskolan eller vänta på mig och de andra som avslutar med ytterligare stretching.
Jag kommer alltid vänta på att alla kommit "in i mål" och gå tillbaka med de som är kvar.
Det kommer inte alltid nödvändigtvis vara jogging på schemat, utan vi kan hitta på något annat några gånger som t.ex. Brännboll, fotboll, stafetter eller utmanar mm.

Syftet med det här är att hålla igång under sommaren då det inte kommer vara några tränarledda träningar,  och självklart för att bygga upp kondition och fysik för att kunna ge allt och behålla fokusen under träningarna när de väl drar igång igen i augusti.
Att förbättra konditionen kommer hjälpa dig som pingispelare att orka röra dig snabbt för att alltid stå rätt och slå till bollen ordentligt.
Detta är framför allt viktigt för dig som tävlar och har anmält dig till fler än 1 klass på samma dag. Det kan bli många matcher i rad med kort tid att återhämta dig, så uthållighet är en viktig faktor om du vill avancera i tävlingar.

Primära dagar och startider kommer att vara onsdagar 18:30 för jogging. Jag kommer vara öppen för förslag om ändringar under dom 2 första veckorna, om inget annat sägs är det onsdag 18:30 som gäller oavsett väder, så se till att ha med kläder efter väder. Uppdateringar om ändringar om tid eller dag kommer att skrivas på TKBTK:s facebook grupp

Om vi ska göra en aktivitet som inte är joggning så kommer jag att lägga upp ett inlägg på facebook gruppen och be om att man anmäler sig genom att kommentera på inlägget.
Då vet jag hur många som kommer och ifall det går att genomföra. Tråkigt om man t.ex. planerar att köra brännboll och 4 personer kommer och jag står där med prylar upp till öronen som inte ens kommer användas.

Tid och plats: onsdag 2/5 18:30 Lillsjöskolans fotbollsplan, precis bakom gymnastiksalen.

Har ni frågor, funderingar eller förslag kan ni nå mig på att skicka ett medelande till 073 874 87 16

Ses ute i spåret

Joakim Grönlund - Tränare för E-grupp och Pingisskola i TKBTK

Skribent: Joakim Liske
Epost: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

Sting bingo

 

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 070-7783103
E-post: This is a mailto link

Se all info