Hoppa till sidans innehåll

Årets distriktsserier är avslutade

2018-04-24 13:04
  • Uppdaterad: 2018-04-24 13:04

Årets distriktsserier äravslutade. För klubbens del slutade det med att förväntningarna infriades, eller lite bättre. Veteranlaget avancerarade till div.3.

A-laget i div.5 norra var nära att kvalificera sig till div.4, men tappade lite på slutet och blev 3:a. Man behövde bli minst 2:a för att säkra en uppflyttning. Men en mittenplats var också trolig innnan serien startade. Tredjeplatsen medför ändå att det finns en viss möjlighet att laget senare kan få erbjudande om avancemang. Det styrs av eventuella vakanser i högre serier. Först vad som sker i SBTF:s serier, och därefter i StBTF:s serier. 

B-laget i div.6 norra A klarade sig kvar med säker marginal. Det var huvudmålet som uppfylldes. Fler tillgängliga spelare över säsongen, lade grunden till en 5:e plats.

C-laget i div.7 A debuterade som lag denna säsong. Huvudelen av truppen består av ungdomar. Målet med laget var att de skulle få prova på seniorserie och fungera. Allt föll på plats, och man kan även lägga till bra ledarskap och överraskande goda resultat. Man klarade en 4:e plats.

Veteranlaget i div.4 övertygade med att vinna serien. En hög placering var att vänta, vilket man också klarade. Laget växte sig starkare under spelåret. Laget uppflyttas till div.3, och bör klara sig även på denna högre nivå.

Skribent: Roy Westin
Epost: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

Sting bingo

 

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 070-7783103
E-post: This is a mailto link

Se all info