Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Martin Friis och Stina Källberg har gjort sitt i Junior-VM. Efter två 3–0-segrar stoppades de i tre raka i mixedåttondelen av japanska duon Yukiya Uda/Miyuu Kihara.
 
Tre svenskinspirerade lag nådde kvartsfinalerna när herrarnas gruppspel i Champions League avslutades på fredagen. Två av dem möttes. Borussia slog Pontoise-Cergy med 3–1.
 

European Games 2019

(2018-12-07 11:15)
Glädjande besked att både de svenska herrarna och damerna kvalificerat sig i lag för European games i juni 2019 som spelas i Minsk, Belarus.
 
01.27 registrerade vi att Stina Källberg förlorat gruppfinalen, 1–4, mot Jamila Laurenti i JVM. Men det var inte go´natt förrän alla set var över. Sista tre: 9–11, 9–11, 9–11.
 
Eslövs AI var ett enda set ifrån att ta sin andra seger i Champions Leagues D-grupp. Men hemmamötet med Post SV Mühlhausen slutade som bortamötet: förlust i skilje och 2–3.
 

Superettanlag drar sig ur

(2018-12-05 17:15)
Under tisdagen meddelande KFUM Kristianstad BTF Svenska Bordtennisförbundet att man med omedelbar verkan drar sig ur herrarnas Superetta.
 
Så heter Sebastian Carlsons föreläsning om sin utvecklingsresa genom livet där han berättar om bland annat pingisen, som betytt så mycket för honom.
 
Martin Friis och Stina Källberg räds inte motståndarna från Asien i mixeddubbeln i JVM. Först slog de ett Hongkongpar, därefter ett Singaporepar. Nu väntar åttondelen.
 
SCULT är en internationell sportvolontärsrörelse som arbetar för att koppla ihop volontärer över hela världen med olika sportevenemang.
 

Sverige-Belarus EM, steg 1

(2018-12-04 20:05)
Denna tisdag (4/12) i Köping Arena ställdes Sverige mot Belarus i kampen om en förstaplats i gruppspelet och seedning på EM-slutspelet som går av stapeln nästa höst i Nantes, Frankrike.
 

Riks Top-12

(2018-12-03 14:48)
 
2017 års singelfinalist Truls Möregårdh står över årets Junior-VM i Bendigo, Australien. Sverige har två deltagare, Martin Friis och Stina Källberg. JVM inleddes på söndagen.
 
Fyra svenska spelare var på fredagen i farten i Champions League. För Li Fens Sporting Club handlade det om andraplatsen i gruppen. Och den tog Sporting – tack vare Li.
 
Efter många om och en hel del men, så är det dags för Sveriges ungdomselit att samlas i Karlskrona där Riks Top-12 spelas lördag och söndag. Formatet är bekant, det är alla mot alla som gäller och antalet tävlingsklasser är åtta till antalet.
 
Eslövs AI åkte på sin fjärde förlust på fem omgångar i Champions Leagues D-grupp. GV Hennebont vann med 3–0 hemma efter 3–1 i set i samtliga matcher.
 

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

Sting bingo

 

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 070-7783103
E-post: info@tkbtk.se

Se all info