Hoppa till sidans innehåll

Tibro HSK - Ridsport

Vi älskar hästar!

Vi vill lära oss mer, träna, tävla och umgås. 
Barn eller vuxna, med eller utan häst, alla är välkomna! 
 

NYHETER

JUST NU!

AVELSFÖRELÄSNING Söndagen den fjärde mars inleddes årsmötet med en öppen föreläsning av Monica Björkdahl om Avel och bruksprov. Deltagarna fick veta mer om avelstankar inom dressyr och hoppning samt hur man resonerar i avelsvärlden i Sverige samt övriga Europa. Monica förmedlade också sina tankar om bruksprov och visade hur protokoll förs och ska läsas, samt hur man kan tänka vid val av hingst. Ett flertal medlemmar var på plats och föreläsningen var mycket uppskattad! Tack Monica! En tanke är att denna föreläsning följs upp av ett besök på Monicas gård i maj, när årets föl anlänt. Mer information kommer... 

Välkomna till ett nytt hästår med THSK!  Du har väl löst medlemsavgift? 175 kr för junior och 275 för senior. Kom också ihåg att du som tävlar för THSK 2018, får även i år tillbaka 50% av licensavgiften.   

AKTIVITETER

TRÄNING

Hoppträningar pågår regelbundet hos Amanda Staam, Stall Krabbängen och vi hoppas kunna erbjuda dressyrträningar för Magdalena Rubensson längre fram i vår. 

TÄVLINGSFRAMGÅNGAR

HOPPNING

Jessica Gustavsson med Mr Know It All placerade sig på tredje plats i 110cm när Skövde RF arrangerade reg hoppning den 30 juli.

 

DRESSYR

Linn Engelmark med Pilgrim placerade sig på första plats i LB:1 på 70,89%, när Mölltorps RS arrangerade lokal dressyr den 24 juni.

 

TIBRO HSKs SPONSORER


 
  


 

Great_svart[1]  

 


 bilisten

Postadress:
Tibro HSK - Ridsport
K Engelmark, Västra Torsrud Lillhaga
54391 Tibro

Kontakt:
Tel: +46706536869
E-post: This is a mailto link

Se all info