Hoppa till sidans innehåll

Höstlovsläger i Tibro v.44

14 OKT 2020 08:18
  • Uppdaterad: 14 OKT 2020 08:18

Höstlovsläger i Tibro

Schema har mailats till alla deltagare. Kommer även anslås i ishallen. 

Med anledning av att Västergötlands konståkningsförbund ställer in årets höstlovscamp för distriktets A-/elitåkare kommer Tibro Konståkningsklubb erbjuda läger i egen regi under höstlovet vecka 44. Lägret vänder sig till åkare som tävlar på A- eller elitnivå. Träning sker måndag till fredag 08.00-18.00 fördelat på tre ispass och ett fyspass per dag. Lägret erbjuder ett tränarteam med kunskap och kompetens inom alla konståkningens områden och nivåer.  Ett team som vill jobba med glädje, glöd och gemenskap som den sammanhållande länken för utveckling! Tränarteamet består av:

Cecilia Willberg

En fantastisk tekniker, som fått fram åkare på toppinternationell nivå under många år. Är utbildad idrottslärare från GIH med spetskompetens konståkning. Har SKF:s högsta utb.nivå steg 4, samt deltagit i ISU:s tränarutbildningar.

Christina Helgesson & Regina Jensen

Tränarduon som jobbat tillsammans i över 30 år med lyckat resultat. De har precis som Cecilia idrottslärarutbildning från GIH med spetskompetens. Har båda steg 4 samt ISU:s tränarutbildningar. Har hållit i SKF:s högsta tränarutbildningar (steg 3 och 4) i 30 år.

Viktoria Helgesson & Joshi Helgesson

Syskonen som lämnat internationell topp-nivå som åkare och tagit steget till tränare med sin otroliga erfarenhet från de internationella arenorna. Båda har SKF: tränarutbildningar.

Vi kommer att under 5 dagar ge DIG del av allt vi kan!

Kostnad för lägret är 4000 kr och avgiften ingår träning on- och off-ice, lunch och enklare mellanmål.

För boende rekommenderas vandrarhemmet Tärnan som är beläget cirka tio minuters promenad från ishallen. För bokning och kontaktuppgifter se https://www.vandrarhemmettarnan.se/.

Lägerpersonal kommer finnas på plats i ishallen 07.30 – 18.30. Övrig tid ansvarar målsman för minderårig lägerdeltagare.

Som i övriga samhället gäller att man stannar hemma vid sjukdomssymtom och gällande avbokning av läger på grund av sjukdom uppmanas deltagare att se över sin privata försäkring. Anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgift erbjuds av arrangören. 

Anmälan snarast och absolut senast fredag 16 oktober via  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ0-9e38a9z60BiGwFId2j6RktQpbarnkOYxtPHi7X8Jb7hw/viewform?usp=sf_link

Betalning ska vara Tibro konståkningsklubb tillhanda senast 16 oktober på bankgiro 206-4707. Märk betalningen med ”höstlovsläger, namn och klubb”.

Vid frågor vänligen kontakta Susanne Magnusson via mail This is a mailto link

Välkomna!

Skribent: Karolina Matesa
E-post: Adressen Gömd

 

prismatibro 

 

Sponsorhuset - Bra erbjudanden som samtidigt gynnar Tibro KK

 Sponsorhuset

 

 

 

 

  Följ Tibro KK

  f  I 

 

 

Postadress:
Tibro KK - Konståkning
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Besöksadress:
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: +46708383016
E-post: This is a mailto link

Se all info