Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev December

20 DEC 2020 13:46
  • Skapad: 20 DEC 2020 13:46

Nyhetsbrev december del 1

Detta nyhetsbrev innehåller dessvärre inte särskilt många nyheter. Vi inväntar nya besked avseende restriktioner kring covid-19 som ska komma senast i mitten av december. Inte förrän vi vet förutsättningarna kan vi fatta beslut om verksamheten framöver. Vi fortsätter med fysträning utomhus för våra U och A-åkare och ordinarie isträning för elitserieåkarna. Vi påminner igen om att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom och lyfter även detta ännu en nivå – vi tränar bara om alla i familjen är friska. Det innebär att om någon i familjen upplever symtom som skulle kunna vara covid-19 ska du avvakta med att komma till träningen tills alla där hemma är friska och krya. Detta för att bidra till minskad smittspridning och för att vi ska kunna hålla igång den träning som nu pågår. Håll i och håll ut. Nu verkar smittspridningen i Tibro ha lugnat sig något – kanske tack vare att alla drar sitt strå till stacken och stannar hemma vid minsta symtom.

Från kommittéerna:

Aktivitetskommittén:  Newbodyförsäljningen gav ett plus på 40 000 kr! Ett toppenresultat. Julgodis och kryddor har kommit och finns att hämta hos Monika Lyczak. Aktivitetskommittén återkommer angående vem som vann försäljarpriset. Sista inbetalningsdag för godiset är 16 december och kryddorna 21 december. Försäljningen av Bingolotter till uppesittarkvällen och nyårsafton är i full gång och Jonas Gustafsson håller i den försäljningen. Kontakta Jonas på 0703-991798 för utlämning av lotter.

Lägerkommittén: Det är högst oklart om lägret kommer att kunna genomföras. Beslut tas 14 december.

Det var allt för denna gång – håll koll på mailen efter 14 december då vi hoppas att ha lite mer information att komma med.

Viktiga datum:

16/12Sista betalningsdag godis

21/12Sista betalningsdag kryddor

23/12Sista försäljningsdag för bingolotter till uppesittarkvällen

28/12Sista dag för rapportering av osålda bingolotter till uppesittarkvällen

31/12Sista försäljningsdag för bingolotter till nyårsafton

31/12 Sista dag för inbetalning av bingolottoförsäljningen

8/1Sista dag för rapportering av osålda bingolotter till nyårsafton

 

Del 2

Då kommer så det utlovade kompletterande nyhetsbrevet i december. Tibro kommun har nu fattat beslut att fortsätta hålla alla kommunala inomhusarenor stängda till och med 10 januari 2021. Nytt beslut kommer att tas i början av januari. Vi är naturligtvis mycket ledsna över detta beslut då det får stora konsekvenser för våra barn och ungdomar. Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten jobbar för att idrott ska fortsätta – för alla – under ”coronasäkrade” former så detta beslut är något som Tibro kommun själva står bakom. Mer detaljerad information avseende covid och idrotten samt covid i samhället i stort finns i följande länkar:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/folkhalsomyndighetenharbeslutatomnyanationellaallmannarad.vadinnebardeforidrotten

https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/5da13979cd774f33ae44527f442221bd/andring-foreskrifter-allmanna-rad-hslf-fs-2020-12-gallerfrom-2020-12-14.pdf

Detta innebär också att inget mellandagsläger kommer att kunna genomföras och de som betalat in anmälningsavgiften kommer att få den återbetald. 

Nu jobbar styrelsen hårt med att hitta alternativa möjligheter att erbjuda isträning för våra åkare från U5 och uppåt. Elitserieåkarna får fortsätta träna i Tibro som tidigare. Som tidigare nämnt pågår uppstarten av Skövde Konståkningsakademi – en dotterklubb till Tibro KK med syfte att kunna erbjuda träningsmöjligheter i anslutning till skoltid för våra åkare som går i skolan i Skövde. Vi försöker nu boka de lediga istider som finns i Skövde och tränarna kommer att skicka ut vecka för vecka vilka tider som är aktuella – håll koll på mailen! En förutsättning för att kunna träna i Skövde är medlemskap i Skövde Konståkningsakademi vilket kostar 50 kr per familj. Inbetalning sker på BG 206-3964, märk betalningen med Skövde Konståkningsakademi och namn. Därefter mailar ni namn och personnummer på alla i familjen som önskar medlemskap till Lilian Johansson som sköter medlemsregistret för SKA på This is a mailto link.

Vi kan bara konstatera att det är en konstig situation vi befinner oss i och att det är lika för alla – i hela världen. Nu hänger vi i allihop och gör allt vad vi kan för att minska smittspridning så att vi får ett slut på denna pandemi.

Påminner igen om de datum som gäller avseende våra försäljningar:

16/12Sista betalningsdag godis

21/12Sista betalningsdag kryddor

23/12Sista försäljningsdag för bingolotter till uppesittarkvällen

28/12Sista dag för rapportering av osålda bingolotter till uppesittarkvällen

31/12Sista försäljningsdag för bingolotter till nyårsafton

31/12 Sista dag för inbetalning av bingolottoförsäljningen

8/1Sista dag för rapportering av osålda bingolotter till nyårsafton

 

God jul och gott nytt år 

Styrelsen

Skribent: Karolina Matesa
E-post: Adressen Gömd

 

prismatibro 

 

Sponsorhuset - Bra erbjudanden som samtidigt gynnar Tibro KK

 Sponsorhuset

 

 

 

 

  Följ Tibro KK

  f  I 

 

 

Postadress:
Tibro KK - Konståkning
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Besöksadress:
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: +46708383016
E-post: This is a mailto link

Se all info