Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Oktober 2020

02 NOV 2020 11:01
  • Uppdaterad: 02 NOV 2020 11:01

pastedGraphic.png

Nyhetsbrev oktober

Då var vi redan inne i oktober! Vi inledde månaden med hemmatävling, Tibro Pokalen. Att anordna tävling i coronatider bjuder på lite extra utmaningar men tävlingen flöt på bra. Endast åkare och funktionärer hade tillträde till ishallen vilket efterföljdes väl. Något bra som kommit ur covid-19:s spår är ändå möjligheten att följa tävlingen via livestream. Efter en del tekniska problem kom både ljud och bild igång och cirka 200 följde tävlingen via streamingtjänsten. Nu hoppas vi att tekniken är med oss redan från början på elitseriedeltävlingen 7-8 november och A-tävlingen 21-22 november.

1 oktober startade skridskoskolan igång för denna säsong. Jätteroligt att se att så många vill åka skridskor! Vi uppmanar att endast en förälder per barn är i ishallen under skridskoskolans istid med tanke på Corona och vi vill be föräldrar i övriga grupper som tränar på den istiden att begränsa sin närvaro i största möjliga mån och framförallt lämna syskon och andra anhöriga hemma. 

Vi har även avslutat vår första försäljning, Newbody, med ett fantastiskt bra resultat. Härligt jobbat allihop! Inom kort kommer nästa försäljningsperiod inledas. Denna gång är det kryddor från Smaklöken samt godis från Grenna polkagriskokeri som kommer att säljas parallellt. Vi vet att många redan nu uppnått säsongens säljmål men med tanke på vilket pressat ekonomiskt läge vi kommer att hamna i om vi inte kan ha vår isshow i april 2021 vädjar vi att alla försöker att fortsätta sälja så mycket som bara går. För att uppmuntra till fortsatt försäljning utlyser vi därför en tävling. De fem åkare som säljer bäst i kommande försäljning deltar i ett lotteri där vinsten är en privatlektion för valfri tränare på klubbens bekostnad. Mer information om försäljningsstart och material kommer inom kort från aktivitetskommittén. Redan nu kan vi meddela att det kommer att bli försäljning av Bingolotter till uppesittarkvällen och eventuellt även nyårslotten. Förhoppningsvis kan vi ordna en rolig tävling till den försäljningen också. 

Planering pågår inför årets mellandagsläger där klubbens åkare från U4 till elit får deltaga till självkostnadspris (en liten kostnad för måltider tas ut) mot att alla föräldrar ställer upp som lägerpersonal under lägret. Det rör sig om 1-2 arbetspass per åkare och har man ingen möjlighet att arbeta under lägret får man dessvärre betala full lägerkostnad. I samband med att inbjudan går ut kommer det finnas möjlighet att anmäla vilka arbetspass man önskar. Lägret börjar med inskrivning på kvällen 26 december och träningen börjar 27 december. Lägret avslutas efter lunch onsdagen den 30 december. Ingen övernattning kommer att erbjudas klubbens egna åkare.

Som nämnt i tidigare nyhetsbrev har vi nu en del tillbehör till försäljning i ishallen såsom tävlingstights, skridskosnören, mjuka och hårda skenskydd med mera. Vi försöker hålla shopen öppen under skridskoskolans istid på torsdagar och håller er uppdaterade om förändringar på Tibro KK:s facebooksida.

Under vecka 44 är det ändrade träningstider som gäller. Tränarna meddelar vilka tider som gäller för respektive grupp inom kort. 

 

På gång;

11 oktober; sista inbetalningsdag för Newbody

Mitten av oktober; start ny försäljning – kryddor och godis.

26-30 oktober; Höstlovsläger A/elit. Ändrade träningstider för övriga grupper.

7-8 november; elitseriedeltävling i Tibro

 

Till slut vill vi påminna om de regler som gäller i samhället och således även i ishallen. Vid minsta symtom på sjukdom såsom hosta, snuva, halsont med mera stannar man hemma oavsett om man har testat negativt för covid-19 eller har antikroppar. Detta gäller såväl åkare och tränare som anhöriga och övriga som vistas i ishallen. Det finns en stor mängd virus som orsakar förkylningssymtom och oavsett vilket virus man bär på för man det vidare till nästa individ som också måste isolera sig och avstå från träning. Vi vill bara ha friska åkare, tränare och anhöriga i ishallen. Tänk på god handhygien och att hålla avstånd till varandra. Byt med fördel om på läktaren istället för omklädningsrummen. Just omklädningsrummen är en kritisk zon och kommunen har i nuläget ingen möjlighet att lösa mer ytor för omklädning. Håll i och håll ut allihop så tar vi oss igenom denna pandemi tillsammans.

 

Styrelsen


E-post: Adressen Gömd

 

prismatibro 

 

Sponsorhuset - Bra erbjudanden som samtidigt gynnar Tibro KK

 Sponsorhuset

 

 

 

 

  Följ Tibro KK

  f  I 

 

 

Postadress:
Tibro KK - Konståkning
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Besöksadress:
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: +46708383016
E-post: This is a mailto link

Se all info