Hoppa till sidans innehåll

Enduro planerna går framåt!

05 DEC 2016 20:30
  • Skapad: 05 DEC 2016 20:30

Vi hade möte igår (4/12) tillsammans med enduro sektionen och diskuterade material som behövs för enduro-området samt crossbanan.  

 Vi måste köpa material för cirka 20 000kr för att kunna starta upp endurosektionen. Detta kommer vi söka bidrag för nu i veckan.

 Enduron – Målet är att kunna börja köra på slingan som är omkring 3,6 km om man åker hela varvet i januari – februari beroende om vi får bidrag. En ”avstickare” kommer att fixas för den som inte vill åka hela. En knatte slinga ska även ordnas så även de minsta kan köra när föräldrarna är med.

 Kostnaden för ej medlemmar att få träna på endorobanan kommer att vara 50kr per gång, Vill man köra även på crossbanan när det är öppet som gäst blir avgiften 100 kr.

 Crossbanan – Besiktningsmannen påpekade en del saker som måste åtgärdas nu i vinter. Befintliga nätstängsel behöver bytas ut mot Gunnebonät. Innan platåhoppet längs åkern skall massor läggas ut längs staketet mm. Dessutom skall ett par igensatta rör fixas.

 Bevattning – Som många vet så har vi fixat slang nu för kommande bevattning, detta hoppas vi att vi kan lägga ut i vinter och gräva ner det som behövs. Får vi detta att funka tillsammans med elpumpen som vi ska söka bidrag för kommer det bli kanon!

 Jag som är ansvarig för hemsidan ska åka iväg pga jobb ett antal månader och är tillbaka i vår. Jag kommer ha svårt att uppdatera här så därför hänvisar jag alla till facebook gruppen (TMSK- Timmernabbens motorklubb motocross). Där uppdateras löpande information om allt som händer och sker.

 

Mvh 

Skribent: Johan Landenius
Epost: Adressen Gömd
Våra huvudsponsorer/bidragsgivare
Haradssparbanken
 
Mönsterås Kommun, Föreningsnämnden
Mönsterås Kommun, Föreningsnämnden
MÖNSTERÅS
Frigges

076-84 96 114

 

Detta är TMSK:s officiella hemsida
men följ oss gärna även på

Postadress:
Timmernabbens MSK - Motorcykel och Snöskoter
C/o Göran Landenius, Nydala 211
38391 Mönsterås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info