Hoppa till sidans innehåll
Foto: Roland

Inger Engman har lämnat oss


Inger Engman har lämnat oss. I nästan 30 år, från 1984 till 2013 var hon med i Timrå SOK; s styrelse och anställd som kanslist i klubben. Inom skid- och orienteringssektion var hon en stor tillgång, inte minst vid olika arrangemang, eftersom hon hade stora kunskaper om vad som skulle göras. Vid sådana tillfällen blev det också mängder med timmar av ideellt arbete. Hon var ett levande uppslagsverk när det gällde klubbens medlemmar, kunde både postadress och telefonnummer till de flesta. Det var ordning och reda, järnkoll på allt som skulle göras.

Hon var med redan på den tiden kansliet låg i Sörberge, var med om åren i den lilla byggnaden i parken mitt emot konsum i Timrå. I samband med att SM-tävlingarna i skidor arrangerades 1991, delade Inger sin tjänst som klubbkanslist med motsvarande funktion inom SM-organisationen och då var arbetsplatsen i Medborgarhuset i Timrådalen. När klubbstugan byggdes 1991 på Timrå Friluftscentrum, Skönviksberget, inreddes kanslilokalen i denna. Men hon fick också vara med om när klubbstugan brann ner 1997  med tillfälliga lokaler i byggbaracker och inflyttning i den återuppbyggda stugan 1998. Inger fick vara med om en stor del av klubbens historia och var en ovärderlig tillgång i klubbarbetet.

Inger var mamma i en familj där skidintresset var stort och alla var mycket engagerade.

Inger var född 3 april 1946 med rötter i Norrbotten. Bodde länge i Timrådalen men de sista åren blev det i sommarstugan i Våle som anpassades till bostad.

Tankarna går till de närmaste i familjen. Alla klubbmedlemmar kommer att sakna Inger, men många vackra minnena lever kvar.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:36 Skribent: Roland Lundqvist

Reguljära aktiviteter på anläggningen:

Mån:
Timrå SOKs motionsgrupp; 9 - 12 (maj - sept)

Timrå SOKs Skogslek; 18 - 19.30

Tis:
Draghundsklubben; 18 - 20

Ons:
Sundsvall Biathlon tränar; 18 - 20

Tors: (okt - april)
Timrå SOKs motionsgrupp; 9 - 12

sponsorhuset

Brukar du handla på nätet? 

Hej!

Vi vill påminna dig om vårt samarbete med Sponsorhuset.

Via Sponsorhuset kan du göra stor skillnad för Timrå SOK. Du kan dels boka hotell & handla från närmare 600 kända nätbutiker. Värt att nämna är att Svenska Spel finns med som en av dessa butiker. Du kan också köpa presentkort från mängder av olika företag. Du som är företagare kan dessutom stödja Timrå SOK när du gör dina inköp eller bara tankar företagsbilen. Sponsorhuset har även samarbete med Norstat Panel. Där stödjer du oss bara genom att svara på valfria undersökningar. Lär dig hur enkelt Sponsorhuset fungerar via denna länk så får du just nu en Trisslott: https://www.sponsorhuset.se/timrasok/intro

VECKANS TEXT fr Sponsorhuset.

Specialkampanj :)

Fantastiskt erbjudande för alla i och runt Timrå SOK

Du har nu möjlighet att köpa 4 st skraplotter från Miljonlotteriet och ha chans att vinna miljoner. Det fantastiska är att du betalar 200 kr för dessa fyra lotter och hela summan tillfaller Timrå SOK. Vi hoppas nu att alla testar på detta fantastiska erbjudande. Väljer du sedan att fortsätta prenumerationen så går 25 kr till Timrå SOK varje ny månad. OBS! Man kan endast köpa lotterna en gång per person. Klicka här: https://www.miljonlotteriet.se/spela/kampanjer2021/sponsorhuset?lag=22005

 

Ange alt-text här.

Dags att betala årsavgift 2021

Vill du bli medlem

Då kontaktar du Veronika på kansliet. Hon är där säkrast tis - tors, kl: 9 - 15. 

Medlemsavgifter Bestämda vid senaste årsmöte;

Enskild medlem: 200: -

Familj: 300: -
(för familjemedlemmar boende på samma adress, samt studerande ungdomar utan egen inkomst och boende på annan ADR.)

Ständig medlem 10x årsavgiften, endast för + 65 år

Som medlem kan du lösa nyckelkort och få tillgång till klubbstugan med omklädningsrum, bastu m.m. 
Ett "nyckelkort" kostar 100: - första året och kan sedan förlängas för 30: -/år

Medlemsavgift inbetalas på

Bankgiro 5530-4794 Timrå SOK

eller via SWISH

123 047 0310 (ange medlemskap)

OBS! För att kunna läggas in i medlemsregistret i nya IdrottOnline måste vi ha födelsedata (ÅÅMMDDxxxx). Vid familjemedlemsskap behöver vi personuppgifterna till samtliga familjemedlemmar. Meddela Också E-postadress. Skicka Uppgifterna till:  This is a mailto link

Välkommen som medlem.

 

Vi välkomnar även vår nya arrendator

 

 

 

 Ullmax staticbanner 

 

Stöd klubbens verksamhet genom att klicka på Gräsroten dekalen. Du kan välja upp till tre klubbar eller sektioner som du vill stödja genom att köpa en trisslott, tippa eller annat i Svenska Spels utbud.

Sponsor?

Här har du Möjlighet Att Få en reklamplats för ditt företag. Samtidigt ger du Timrå SOK Ett Stöd.

 iag logga

 Stöder Timrå SOK

med SINA luftaffärer

 

 

 

 

Besökare sedan

omstart 2014-04-01

Postadress:
Timrå SOK
Box 15
86121 Timrå

Besöksadress:
Skönviksberget Friluftscentrum
86134 Timrå

Kontakt:
Tel: 0702534480
E-post: This is a mailto link

Se all info