Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap


Tingbergs AIS har välutbildade och engagerade ledare som erbjuder en allsidig träning och en fin kamratanda. Till klubben är alla välkomna och alla tränar och tävlar utifrån sina egna förutsättningar och mål.

Klubbens verksamhet bygger enbart på ideellt arbete. Genom att hjälpas åt bygger vi tillsammans upp en riktigt bra klubb. Det ideella arbetet består av tränare, styrelse, föräldrar som hjälper till vid träningsläger, ordnar samåkning till träningar och tävlingar samt ställer upp som funktionärer på tävlingar m.m.

                                                 

Träningarna

Ledarna utformar träningen så att den ska passa ungdomarnas olika åldrar och förutsättningar. Vid unga år är det viktigt att träna olika friidrottsgrenar och ledarna uppmuntrar därför till mångsidighet.


Större delen av året tränar klubben i Tingbergsskolans gymnastiksal och i vår klubblokal. På sommarhalvåret befinner vi oss på Ekaråsen i Lilla Edet.

 

Träningsläger

Några gånger per år anordnas träningsläger för ungdomarna. Ledarna lägger upp träningsprogrammet och några föräldrar hjälps åt med det praktiska arbetet runt omkring.

 

Tävlingar                                                                                            

Det finns inga krav på att vara med och tävla, men många tycker att det är väldigt roligt. Man tävlar först och främst för att känna glädje och för möjligheten att slå sina egna resutat.

 

Medlemsskap

För att bli medlem i Tingbergs AIS kan du klicka här och fylla i uppgifterna för medlemsskap. Dina uppgifter behövs för att vi ska kunna fylla i närvarokort, ansöka om bidrag m.m. Självklart får man sedan prova på att träna med oss 4 gånger innan man bestämmer sig för fortsatt medlemsskap. Man meddelar då tränarna. För att veta i vilken grupp just du bör börja i så kan man gå in läsa mer om våra träningsgrupper och träningstider här, ta kontakt med någon av våra tränare eller skicka ett mail till This is a mailto link.

 

Vi hoppas att du eller ditt barn ska trivas i Tingbergs AIS!

                                             

Uppdaterad: 20 JAN 2014 22:08
Skribent: Madeleine Rydin

Postadress:
Tingbergs AIS - Friidrott
Jonny Kristiansson, Björkvägen 9
46372 Lödöse

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info