Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


När du ansöker om medlemsskap i Tingbergs AIS via hemsidan får du inom kort ett mail med inloggnings- och betalningsuppgifter.

 

Tingbergs AIS har två avgifter; Medlemsavgift och Tränings-/tävlingsavgift. Det här innebär att om du är med och tränar och tävlar i Tingbergs AIS så betalar du både Medlemsavgift och Tränings/tävlingsavgift.

 

Du kan även ansöka om enbart Medlemsavgift vilket då innebär att du inte är med och tränar, men att du stöder klubben i dess fortsatta arbete för idrott i samhället.

 

Medlemsavgift:

200 kr/person


Observera att du måste betala medlemsavgiften för att Tingbergs AIS olycksfallsförsäkring ska gälla för dig vid träning och tävling med Tingbergs AIS.


Om ni har två eller fler barn under 25 år som är skrivna på samma adress och som är medlemmar i Tingbergs AIS så blir det automatisk ett familjemedlemskap för totalt 400kr. Observera att vi ni via hemsidan då behöver göra en separat medlemsansökan för varje familjemedlem. Skicka därefter ett mail till This is a mailto link med samtliga medlemmars namn så att vi kan gruppera er som familj och för att ni därmed ska få rätt betalningsuppgifter.

 

 

Tränings- och tävlingsavgift

200 kr/person.

Du eller ditt barn kan därefter tävla i alla tävlingar som klubben sanktionerar (det kostar mellan 40 och 100 kr per grenstart) utan att behöva betala någon extra kostnad.

Uppdaterad: 08 SEP 2015 15:20
Skribent: Madeleine Rydin

Postadress:
Tingbergs AIS - Friidrott
Jonny Kristiansson, Björkvägen 9
46372 Lödöse

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info