Hoppa till sidans innehåll

Säsongen och bollen rullar vidare i full fart

2018-05-15 15:53
Dam div 4 är inne i fjärde omgången
  • Uppdaterad: 2018-05-16 10:38

Matchen är inte många minuter gammal när kallduschen kommer i det varma sommarvädret. Ronnebys forward kommer fri mot en utrusande Tingsrydmålvakt och sätter matchens första mål. 0-1 och underläge direkt.

Trots den här starten, tar vi tag i spelet direkt och några minuter senare får vi en frispark strax utanför straffområdet. Linnea G tvekar inte utan sätter bollen distinkt i nät. Otagbart för målvakten.

 Första halvlek är det bästa vi sett så här långt i år. Vi spelar väldigt bra. Varierat, beslutsamt och fartfyllt.

Vi går till halvlek med ledning 4-1, efter mål av Hanna J, Tova K och Hanna J. I andra halvlek fortsätter det vägvinnande spelet. Det är återigen Hanna J som fixar målen, men det är fler som skapar chanser och har möjlighet att utöka men den rätta kylan saknas ibland i det avgörande momentet.

Slutresultatet skrivs till 6-2 och spelmässigt är det här vår bästa match. Allt är inte perfekt men vi hakar inte upp oss på misstag utan jobbar vidare, tar nästa boll, hjälper varandra och fullföljer planen.

Ronneby BK U är trots stora siffror, det bästa motståndet vi har mött i serien hittills. Ett lag med många unga duktiga spelare som liksom Tingsryd strävar efter att spela fotboll med fokus på bra passningsspel.  

Kvällens lag: Ida, Bella, Alva, Cajsa, Edith, Tilde, Alicia, Wilma, Linnea, Tova K, Hanna J, Tilda K, Elaine och Mathilda A.

I morgon -> onsdag, 16 maj, möter F16 Älmhult på Björkvalla. Välkomna!

Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Dam
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 0477-316 20
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-316 20
E-post: This is a mailto link

Se all info