Hoppa till sidans innehåll

Lammhult-TUFC 0-7

19 SEP 2016 09:01
Det var med lite fjärilar i magen man kom fram till Lammhult efter en dryg timmes resa, vårt bortaspel har varit svajigt men idag visade vi att vi är klart bättre än våra motståndare och vi är närmare 10-0 än 7-1, vi är aldrig hotade.
  • Skapad: 19 SEP 2016 09:01

1-0 kommer redan i 3 minuten, Armin frispelar Robin som säkert sätter bollen över en utrusande målvakt. Mycket skön start och sedan skapar vi massor med chanser och sista kvarten av första ramlar ytterligare tre mål in och vi har 4-0 i halvtid.

Andra halvlek ser ut på samma sätt som första, vi för spelet och skapar många bra lägen, lite svaga avslut och en bra målvakt i Lammhult håller siffrorna nere.

Vi gör ganska tidigt i andra fyra byten och hela bänken kommer in och de visar att de vill vara med och konkurrera om platserna, Benne en underbar passning till ett av målen, Elias. F tar för sej på mitten och spelar enkelt, Alen tar för sej på ytterbacken och Johan. B är löpvillig och snabb, tyvärr får han en smäll på sitt redan skadade knä och måste gå av.

Robin gör tre mål, Amer tre och Armin ett, alla 15 spelare sköter sina uppgifter på ett bra sätt idag och vi är aldrig hotade.

När både Nöbbele och Ingelstad vann så kan vi konstatera att vi inte längre har någon chans att nå första platsen, vi har sex poäng upp till båda lagen och de möts i sista omgången i en förmodligen direkt avgörande match om kvalplatsen.

Vi ska åka till Ingelstad på lördag och ge dom en riktig match om poängen, att avsluta serien snyggt och hamna på 45 poäng är vårt mål.

Peppe

Skribent: Jessica Jerpenfors
Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Herrar
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 047731620
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

Herr Div 4

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

Dam Div 3

 

 

 

 

 

 

  INFO PANTBURKAR OCH FLASKOR

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 047731620
E-post: This is a mailto link

Se all info