Hoppa till sidans innehåll

Nickebo-TUFC 5-0

15 AUG 2016 09:27
Årets absoluta bottennapp slutar som synes med en förnedrande förlust. Nickebo startar med en hög press som vi till en början har svårt att ta oss ur. Vår rörelse blir efterhand bättre och vi får bättre kontroll och är lite lugnare med boll.
  • Skapad: 15 AUG 2016 09:27

Tyvärr bjuder vi i 14 minuten på 1-0 när vi slarvigt spelar ut bollen rakt i famnen på en Nickebo spelare som enkelt sätter bollen i mål.

Efter detta parkerar Nickebo bussen och försöker endast med långa bollar och kontringar mot en ensam forward som vi genom hela matchen har stora problem med, han är matchvinnare för Nickebo.

Vi har ett massivt bollinnehav men har svårt att skapa de riktigt klara målchanserna, några halvchanser blir det men ingen utdelning.

2-0 kommer på en frispark från mittlinjen som går direkt i mål i 38 minuten. De får även 3-0 i 45 minuten, tufft med så sent mål.

Vi har samma spelövertag i andra och försöker sätta högre press på deras mittbackar som slår de långa bollarna, vi lyckas ganska bra och har något halvläge innan Nickebo kontrar in 4-0, 12 minuter in i halvleken. Även 5-0 kommer efter en kontring där vi gör ett självmål.

Nickebo har nära nog 100% utdelning på sina chanser och vi bjuder på alldeles för mycket, Nickebo har ett kompakt försvarspel som vi inte riktigt lyckas ta oss igenom, följden blir att vi tappar boll som de kan kontra med.

Bara att bryta ihop och komma igen, redan på tisdag väntar nästa match, svår hemmamatch mot Alstermo, här ska vi ta revanch på oss själva efter insatsen mot Nickebo.

En konstig match där målen ramlar in utan att det skapas chanser av egen kraft sa en av våra trogna supportrar, jag håller med men likväl en svidande förlust.

Peppe

Skribent: Jessica Jerpenfors
Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Herrar
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 047731620
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

Herr Div 4

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

Dam Div 3

 

 

 

 

 

 

  INFO PANTBURKAR OCH FLASKOR

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 047731620
E-post: This is a mailto link

Se all info