Hoppa till sidans innehåll

Ryd-TUFC 1-1

29 JUL 2016 15:00
Precis som i premiären så slutar det oavgjort mot Ryd och precis som senast vi möttes fanns det en hel del känslor med i spelet men det är riktigt roligt med dessa derbyn.
  • Skapad: 29 JUL 2016 15:00

Vi tar tag i matchen direkt och det är vi som styr genom hela matchen.

Ryd ligger lågt och satsar på kontringar, de har totalt i matchen tre avslut på mål, varav ett av de går in. I första halvlek får de ett läge när Anel faller när han jobbar hem men Ahl tar skottet och håller returen, i andra en liknande situation, ett fall och Armin hinner inte ut för att täcka inlägget som blir bra och 1-0 kommer i 78 minuten, innan dess fick Ahl göra en fin fotparad även detta efter en omställning.

Vi själva då?

Det fina spel vi visade upp i senaste matchen såg man inte till så mycket, många tekniska misstag, enkla passningar som slås bort och en del felbeslut, trots detta skapar vi några fina lägen som vi borde kunnat utnyttja, Robin och Niklas har frilägen, vi missar en straff i första halvlek, hade vi satt något av dessa lägen tror jag matchen fått ett annat förlopp, Ryd hade tvingats gå framåt och att lyfta sitt spel och försöka gå framåt, nu kunde de ligga i positioner, lågt och kontra genom hela matchen.

Men vi visar återigen vilket bra sammansvetsat lag vi är, vi ger inte upp även om tiden inte talade för oss denna gång, vår kvittering kommer på en hörna i 90 minuten, Felix nickar in bollen och vild glädje utbryter, kul för Felix hans första för oss denna säsongen och ett så viktigt mål.

Vi har nu spelat vårsäsongen färdigt, 12 matcher,7 vinster,4 oavgjorda och endast 1 förlust, är klart godkänt . I tre av de oavgjorda matcherna har vi fixat poäng i de absolut sista minuterna, tyder på stark moral och en bra lagsammanhållning.

Nu tar vi en kort vila från varandra och kommer tillbaka med laddade batterier lagom till efter marknaden.

Peppe

Skribent: Jessica Jerpenfors
Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Herrar
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 047731620
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

Herr Div 4

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

Dam Div 3

 

 

 

 

 

 

  INFO PANTBURKAR OCH FLASKOR

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 047731620
E-post: This is a mailto link

Se all info