Hoppa till sidans innehåll

TUFC-Alstermo 1-1

18 AUG 2016 09:40
Tungt poängtapp i sista sekunden mot tunga Alstermo. En bra div 5 ska jag börja med att säga. Vi försöker ta oss fram i banan genom ett varierat passningsspel, Alstermo lyfter in bollen mot straffområdet mot tunga forwards och centrala mittfältare.
  • Skapad: 18 AUG 2016 09:40

Vi står emot bra genom hela matchen och är stabila i försvarspelet, Alstermo skapar inte så stora farligheter och Ahl tar bort det han ska i luften nära mål.

Amer gör 1-0 framspelad av Robin i 41 minuten efter ett fint anfall, då hade vi skapat några halvchanser innan utan att få dit bollen.

Vi startar andra på ett bra sett Amer har ett fint läge efter ett inspel i straffområdet men missar lite i första touchen, Robin har också något läge men tyvärr ingen utdelning.

Efter 11 minuter i andra får vi Amer utvisad, korrekt, sjävklart blir vi efter detta tillbakatryckta men sticker upp några gånger i farliga kontringar och hade möjligheter att avgöra matchen men Alstermos utmärkta målvakt får en minst sagt avgörande betydelse.

Alstermo trycker på och spelar mycket på sin fysik, boll efter boll lyfts in i straffområdet men vi klarar av allt.

Det absolut sista som händer är att Alstermo får en frispark, ca mitt på vår planhalva, bollen lyfts in och efter lite flipperspel på div ben hamnar bollen framför Alstermos målvakt som flyttat upp och gjort deras numerära övertag ännu större och han trycker in kvitteringen.

Surt och bittert, alla ger verkligen allt, genom hela matchen och speciellt sista 35 med en man mindre och jag tycker att vi hade varit värda en seger, sett till spel och klara målchanser.

Skönt med match redan på fredag, vi ska lyfta oss lite till och ge Nöbbele på bortaplan, en rejäl match.

Peppe

Skribent: Jessica Jerpenfors
Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Herrar
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 047731620
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

Herr Div 4

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

Dam Div 3

 

 

 

 

 

 

  INFO PANTBURKAR OCH FLASKOR

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 047731620
E-post: This is a mailto link

Se all info