Hoppa till sidans innehåll

TUFC-Flygsfors/gadderås 2-2

05 OKT 2016 15:56
En poäng i säsongens sista match efter underläge 2-0 i halvtid. En från vår sida medioker första halvlek där vi hamnar i underläge efter 6 minuter, ett anfall på vår vänster sida slutar med att bollen platsernas in vi Ahl högra stolpe.
  • Skapad: 05 OKT 2016 15:56

Vi får inte riktigt tag i mittfältet och ligger långt ifrån vilket gör att det blir för enkelt för motståndarna att spela förbi oss.

2-0 kommer efter en frispark i 27 minuten.

Vi flyttar fram pressen i andra och nu ser det bättre ut, vi vinner boll snabbare och vi kontrollerar spelet totalt i andra halvlek och skapar en hel del chanser, Robban gör 1-2 assisterad av Benne i 67 minuten.

Trots att vi skapar en del har vi svårt att få hål men i 90 minuten kommer en klart rättvis kvittering F/G går på knäna sista 45 minuterna men kämpar stort, Anel nickar in bollen efter ett inlägg från Robban.

Vi ställer årets yngsta lag på benen och de visar att de klarar att spela div 5 fotboll, medelåldern i laget var 19 år.

Vi slutar på fjärde plats i årets tabell, vi är med och slåss med topplagen ända in i slutet, en lite dålig start på höstsäsongen, gör att vi inte utmanar om kvalplatsen, grattis Nöbbele till seriesegern och kvalplatsen men en klart godkänd säsong från vår sida, där vi går obesegrade genom året på hemmaplan.

Efter förra säsongens negativa kval har vi höjt oss flera klasser, våra fina nyförvärv har givetvis bidragit till att höja kvalité och intensitet på träningarna, vilket gjort att alla i truppen fått en fin utveckling och verkligen bidragit till resultaten.

Det lönar sej att träna!

Peppe

Skribent: Jessica Jerpenfors
Epost: Adressen Gömd
Tingsryd United FC - Träningsmatcher Herrar
Skolgatan 23
362 30 Tingsryd
Telefon: 047731620
E-post: This is a mailto link

 

Nästa hemmamatch

Herr Div 4

 

 

 

 

 

 


 

Nästa hemmamatch

Dam Div 3

 

 

 

 

 

 

  INFO PANTBURKAR OCH FLASKOR

 

Väder Tingsryd

 


besöksräknare
besöksräknare

 

 

 

Postadress:
Tingsryd United FC - Fotboll
Skolgatan 23
36230 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 047731620
E-post: This is a mailto link

Se all info