Hoppa till sidans innehåll

Anmälningsstatus


Om du är anmäld till en kurs men inte blivit antagen (vilket sker inom ett par dagar efter din anmälan), betyder det med största sannolikhet att du står i kö. Står du i kö, betyder det dock inte att det är helt kört, utan att du kan bli antagen till kursen genom att:

  • en ensam dansare (oftast kille) anmäler sig till kursen eller
  • ett par anmäler sig till kursen

I takt med att killar anmäler sig till en kurs där det är kö för tjejer (vilket oftast är fallet), kommer tjejerna att bli antagna i turordning, när de ensamma killarna anmäler sig. Och omvänt vid ett överskott på killar.

 

Om par anmäler sig till en kurs där det är kö för tjejer, kommer de ensamma tjejerna att bli antagna när det går att upprätthålla en någorlunda jämn fördelning i kursen. Vid eventuellt kö för killar gäller samma antagningsregler även för dem.

 

En liten övervikt av tjejer eller killar i en kurs är OK. Tipsy håller kontinuerligt koll på detta, varför du inte riskerar att bli antagen till en kurs där fördelningen tjejer/killar är för ojämn. Så anmäl dig!

 

Status 2008-09-11

Är det kö för:

Kurs

Par

Killar

Tjejer

Bugg Nybörjare ungdom Nej Nej Ja
Bugg Nybörjare Nej Nej Ja
Bugg Fortsättning Nej Nej Ja
Bugg Medel Nej Nej Ja
Bugg 4-ever Nej Nej Ja
Lindy Hop Nybörjare Nej Nej Nej
Lindy Hop Nybörjarmedel Nej Nej Ja
Lindy Hop Avancerad Nej Nej Ja

 

Som du ser ovan är det fritt fram att anmäla sig om ni är ett danspar eller om du är kille. Är du tjej gör du bästa i att (1) anmäla dig och sen (2) prata med en kille och övertyga honom om att gå kurs och då anmäla sig och ange dig som sin danspartner. Då kommer du (och killen) att bli antagna tillsammans. (Det är väldigt viktigt att han anger dig som sin danspartner. Glömmer han det, kommer han bli sammanparad med en annan tjej som står i kö, detta pga turordningsreglerna).

 

Oavsett om man anmäler sig som ett danspar eller inte, kommer danspartner att roteras under kursen. Detta för att alla ska lära sig så mycket som möjligt.

 

OBS!

Då Streetdance, Showdance, Rytm och Dans är individuella danser, är det ingen snedfördelning, utan det är bara att anmäla sig.

Uppdaterad: 05 OKT 2008 10:11 Skribent: Ulf Ackmer

 

Du hittar oss på

         Youtube

 

  

 

 

Vi samarbetar med

Jetsettrend

Sisu

Postadress:
Tipsy Dansklubb - Danssport
Tipsy Dance Club, Box 263
37124 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46733525987
E-post: This is a mailto link

Se all info