Hoppa till sidans innehåll

Om våra kurser


Under kurserna kommer vi att lära ut nya turer och teknik – till att börja med enkla och sedan mer avancerade ju längre du kommer upp i kurserna. Vi kommer att blanda detta med mycket övning!

Vid varje kurstillfälle kommer vi att byta danspartner flera gånger, så att alla förare (traditionellt killar) får träna med alla följare (traditionellt tjejer). Syftet med detta är att alla ska utveckla sin dans så mycket som möjligt. Varje person är unik i sin dans och ju fler du övar med desto bättre blir du på att föra tydligt, eller följa olika personer. 

Vi har därför alltid ambitionen att hålla jämna par av förare och följare vid kursantagningen. Ni kan anmäla er i par och blir då antagna direkt, om det finns platser kvar. Du är förstås jätte-välkommen att anmäla dig själv, men det kan då ta lite extra tid för dig att få bekräftelse att du kommit med på kursen, eftersom vi hela tiden balanserar antagningen så att vi får jämna par. I de allra flesta fall kommer du att komma med - men får vänta ett tag på bekräftelsen!

Det är inte någon katastrof om du som kursdeltagare missar en gång eller två – vi repeterar alltid vad vi gjort tidigare, och du får förstås hjälp av våra ledare och hjälpledare om du behöver det.

Tänk på att hos oss är du alltid välkommen – om du är duktig dansare, eller om du aldrig tagit ett danssteg!

Uppdaterad: 19 JUN 2019 22:23 Skribent: Micke Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

Du hittar oss på

         Youtube

 

  

 

 

Vi samarbetar med

Jetsettrend

Sisu

Postadress:
Tipsy Dansklubb - Danssport
Tipsy Dance Club, Box 263
37124 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46733525987
E-post: This is a mailto link

Se all info