Hoppa till sidans innehåll

Våravslutning och klubbmästerskap

18 APR 2018 10:39
Den 5:e maj avrundar vi ett härligt badmintonår med Klubbmästerskap. Anmäl dej till Fredrik Zäll så snart som möjligt och senast den 27 april
  • Skapad: 18 APR 2018 10:39

Traditionsenligt avslutar vi träningsåret med en rolig dag tillsammans, Vi hoppas att alla aktiva spelare i klubben ställer upp i mästerskapen, man behöver inte ha tävlat tidigare. Och man kan med fördel även anmäla sig till generationsdubbel - tillsammans med mamma, pappa eller varför inte farmor eller morfar! Alla får pris och det brukar vara en härlig aktivitet tillsammans.

Vi startar klockan 8.45 och eftersom vi alla hjälps åt med det praktiska, hejar på alla tävlande och gemensamt bidrar till en fin klubbdag är det bra om vi alla försöker vara med från starten.

Anmäl dig så snart som möjligt men absolut senast den 27/4 till Fredrik Zäll (This is a mailto link) eller skriv upp dej och vilka grenar du vill tävla i på listan i Häggvallhallen

Klockan 11.00 bryter vi tävlingarna för 2018 års årsmöte där vi väljer in nya och gamla representanter i styrelsen, presenterar vad vi gjort under året och vad som är på gång. Ett viktigt och informativt möte då vi alla är samlade och gemensamt kan ta del av föreningesinfromation och diskutera viktiga frågor och spörsmål.

Sist men inte minst så behöver vi hjälpas åt med cafeterian under dagen. Och alla uppmuntras att ta med något bakat eller köpt som vi kan ha till försäljning. Det kommer också finnas lite lättare förtäring, dricka och snacks. All behållning går till klubben! Grupp 3/ Mattias Cehlin ansvarar för cafeterian och kommer sätta upp ett schema och fördela arbetssysslor så att det blir en bra och smidig dag för alla.

Väl mött 
Styrelsen / gm Elisabet Strömberg

Skribent: Elisabet Strömberg
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer:

 

 

 Bildresultat för tjörns sparbank

 

 

Logo_BA_Kontakt_colorRGB

Postadress:
Tjörns BMK - Badminton
Gittan Petersson, Sörkroken 36
47162 Höviksnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info