Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Att testa sina kunskaper och utmana sig själv genom att tävla kan få en spelare att växa ytterligare. Att tillsammans som klubb vara med vid samma tävlingar stärker lagkänslan och gör träningen tillsammans så mycket roligare. 

På hemmaplan har vi två Klubbmästerskap varje år; Julfjädern (för hela familjen) på Annandag jul och Klubbmästerskapet i maj. I mars arrangerar TBMK Minifjädern en uppskattad och välbesökt tävling i distriket.

På Tjörn tillhör vi Bohuslän-Dals distrikt och tränarna rekommenderar de tävlingar som är lämpliga att delta i. Aktuella tävlingar finns på en lista under Aktuella tävlingar. Kom ihåg att anmäla dej i god tid till Annika Zäll (This is a mailto link) så anmäler hon alla klubbens spelare.Viktigt att man anmäler sig i tid! Ännu viktigare är att man fullföljer sin anmälan och spelar sina matcher. Trist för den spelare som man ska möta om man inte dyker upp. 

Klubben betalar anmälningsavgift för två tävlingar på bortaplan per år. Uteblir man får man personligen stå för den kostnaden. Julfjäderns, minifjädern och klubbmästerskapet spelar alla klubbmedlemmar gratis, de ingår i medlemskapet.

Samtliga tävlingar i distriktet, och Sverige finns listade på badminton.nu. Här hittar ni också aktuella starttider för specifika tävlingar och spelare när det är tävlingsdags.

Uppdaterad: 22 JAN 2017 18:50 Skribent: Elisabet Strömberg
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer:

 

 

 Bildresultat för tjörns sparbank

 

 

Logo_BA_Kontakt_colorRGB

Postadress:
Tjörns BMK - Badminton
Fredrik Zäll, Janssons Väg 51
44441 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 0705389174
E-post: fredrik.zall@hotmail...

Se all info