Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Dam


Damlaget 2016

(2016-02-26 10:13)
Damlaget har börjat säsong 2016 på bästa sätt, många på träningarna som innehåller både mycket teknik, spel och tuffare Tabatapass. I Futsal turneringarna vi spelat har det gått strålande bra med ett par 3:e platser.
 

Spelarmöte

(2016-01-14 20:27)
Efter träningen Tisdag 19/1 (18:00-19:15) är det spelarmöte i Bowlinghallen med början 19:30.
 

Fotbollsavslutning

(2015-10-09 17:13)
Fotbollsavslutning Sven har nu bokat Prison Island i Linköping söndagen den 18 oktober kl. 13.00. Vi får då möjlighet att under två timmar lösa så många uppgifter som möjligt i de olika fängelsecellerna. Efter detta har vi lite formell avslutning...
 
Väntan är över, äntligen. I den 15:e matchen kom första segern för säsongen när vi på bortaplan besegrade Västerviks FF U laget med 2–0 i division III. Det var skönt. Det var efterlängtat och tjejerna är värda detta efter att kämpat och slitit hår...
 
Damlaget jagar fortfarande sin första seger, och det var nära mot Vimmerby på bortaplan. Vi tog ledningen redan efter 8 minuter genom Fanny Salvesen, jättebra passningsspel genom mittfältet enda fram till Fanny som tog en kanonbra löpning och drog...
 
Damlaget jagar fortfarande sin första seger, och helt väntat kom den inte heller hemma mot IFK Västervik, som tog sin tredje vinst på bortaplan. Vi gör en kanoninsats i första halvlek och tog ledning tidigt i matchen men det räckte inte långt.
 
Ny match och nya tag. Ett derby som man alltid ser fram emot och IFK Västervik är alltid ett roligt lag att möta. De har 5-0 från senaste mötet mot oss, det är något vi ska försöka göra något åt på onsdag. Vi tar med oss andra halvlek från senaste.
 
Matchdags igen och många spelare tillgängliga. Matchen mot IFK Västervik blev uppskjuten då vi hade många spelare borta. Men nu ser truppen bra ut igen. Nu väntar en bortaplan mot FC Oscarshamn som i våras vann med 4-0.
 
Idag gjorde vi en riktigt bra laginsats mot Ankarsrum IS.
 
Klubben förstärker sin målvaktsbesättning i damlaget.
 
Hej! Höstsäsongen närmar sig, Vi drar igång nästa vecka och höstens första seriematch spelas borta mot HM IS men innan den matchen så spelar vi en träningsmatch mot Ankarsrum IS bortamatch 6 aug. Vi drar igång på MÅNDAG KL 18:30. Samling 18:15
 
Vår säsongen är slut och nu har alla sommerlovet och det är bra att alla får koppla av lite. nu kan vi lägga fotbollen åt sidan ett tag. Om ca 3.5 veckor börjar uppladdning inför höstsäsongen som startar med att spela en träningsmatch mot Ankarsrum.
 
Ny match väntar hemma mot FC Vetlanda som vi mötte i premiären och förlorade med 1-0 efter ett självmål. Det var en match som kunde ha slutade med vinst på vår sida. FC Vetlanda är härligt motstånd att möta och det kommer bli en rolig match.
 
Serieledarna blev mycket svår för oss, vilket vi hade räknade med. vi hade många spelare borta och plus att vi gjorde om lite och många som fick prova nya positioner. Kul comeback av Emma Wretman som gjorde mycket bra ifrån sig i matchen.
 
Onsdag den 24/6 är det match igen efter ca 2.5 veckor utan matchspel. Serieledarna Mönsterås GOIF kommer på besök till oss på tjustvallen. Det kommer inte bli lätt att möta laget då vi ställs mot tufft motstånd. Men vi kommer bjuda på fin fotboll.
 

 

 

 

Sportringen

 

 

 

Fotbollskalendern

Håll koll på vad som händer i

föreningen.

 

 

 

Information från kansliet

Här hittar du bl a information om

kansliets telefontider och

hur du hittar till Tjustvallen

och Hammarvallen.

Postadress:
Tjust IF FF - Fotboll
Tjustvallen
59432 Gamleby

Besöksadress:
Tjustvallen
59432 Gamleby

Kontakt:
Tel: 0493-51180
E-post: kansli@tjustif-ff.se

Se all info