Hoppa till sidans innehåll

Tjuvkils KK


Tjuvkils Kappseglingsklubb är glada att få erbjuda ett medlemskap i en lokal förening som vill främja segling, båtliv, sammanhållning och gemenskap!

 Men för att vi skall kunna göra detta behöver vi er!!!

 Som ordförande i TKK hoppas jag att vi kan fortsätta med våra traditionella aktiviteter i Tjuvkil. Seglarskola, onsdagsseglingar, regatta och klubbmästerskap. Men vi vill också starta nya aktiviteter. Vi skulle vilja samla några fler runt våra onsdagsseglingar. Kom gärna ner till den tända grillen i hamnen när vädret tillåter för trevlig gemenskap och lite "tjöt". Kanske finns intresse för t ex tjej-/vuxen-seglarskola, utbildning till båtförarkort eller andra aktiviteter.

Kom gärna med förslag.

 Vi inser också att vår verksamhet kräver bra utrustning och duktiga ledare. Därföra har vi startat en båtfond för ett framtida båtköp. Så hjälp oss utveckla TKK och våra ungdomar genom att betala in ert medlmeskap tillsammans med namn och e-postadress så lovar vi hålla er uppdaterade om våra aktiviteter, eller varför inte komma ner till hamnen och titta själv, segla lite eller bara umgås. :-)

Vi ses i hamnen i Tjuvkil. 

Susanne Toft

Uppdaterad: 04 MAR 2019 14:26

 

 

 

Postadress:
Tjuvkils KK - Segling
Emma Johansson, Matskärsvägen 45
44275 Lycke

Kontakt:
Tel: 0703331587
E-post: This is a mailto link

Se all info