Hoppa till sidans innehåll

Coronavirus - Lägesrapport från TAIK

13 MAR 2020 20:00
Med anledning av Coronaviruset spridning kommer här information från styrelsen.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 20:00

ÅTGÄRDER OCH AKTIVITETER ANG RISK FÖR SPRIDNING AV CORONAVIRUS
Tolereds AIK följer noggrant Riksidrottsförbundet och Soft´s rekommendationer av hur vi kan och skall bedriva verksamhet närmsta tiden. Kontinuerlig avstämning sker.
PRIORITET ÄR ATT BEGRÄNSA EV. SMITTSPRIDNING
Det innebär att våra aktiviteter inte bara är begränsade till max 500 personer, utan att varje enskild aktivitet skall analyseras för att minimera smittspridning.
KOM BARA OM DU ÄR HELT SYMPTOMFRI OCH FRISK
Det är extra viktigt att endast de som känner sig helt friska och symptomfria kommer till våra aktiviteter. TVÄTTA HÄNDERNA NOGA FÖRE OCH EFTER  våra aktiviteter och ta inte i ögon-näsa- mun för att undvika smittspridning. Försök hålla till utomhus om det går!
MÅLSÄTTNING ATT FORTSÄTTA VÅR TRÄNING OCH TÄVLANDE
Inom ramen för ovanstående anser vi det viktigt att på bästa sätt kunna fortsätta med träning/tävling, men i förändrad form, där vi undviker/begränsar samlingar före och efter aktivitet, framför allt inomhus. T.ex. kan starter spridas ut, dusch och fika kan ske hemma, och resor med allmänna kommunikationer kan begränsas just nu. 
TÄVLINGAR
Tävlingskommittén jobbar intensivt med att hitta bra lösningar för våra tävlingar, och ser även över möjligheter att ordna fler mindre träningsarrangemang typ Motions OL.
Info presenteras löpande på Eventor beträffande  våra nuvarande vårtävlingar i april.
EKONOMI
Vi ser över vår ekonomi och budget för att vara förberedda på ev. minskade intäkter från tävlingar mm. Vi bedömer ändå att vi skall kunna hålla igång vår verksamhet på ett bra sätt.
ÅRSMÖTE TISDAG 17/3 19:30
Vi kommer att genomföra årsmötet tisdag den 17/3 kl 19:30 som planerat i stugan. Mötet kommer att hållas kort och effektivt utan extrapunkter på dagordningen. 
Med hänsyn till att arbetslivet i samhället fortfarande fungerar som vanligt och att man kan transportera sig kommunalt utan inskränkning, bedömer vi det som liten risk att hålla årsmötet.
Dock uppmanas samtliga som tänkt delta att endast komma om man känner sig fullt frisk!
De som inte vill delta fysiskt, uppmanas att skicka synpunkter och fullmakt till någon i styrelsen att framföra dessa på mötet. Gå igenom tidigare utsänd dagordning, valberedningens förslag mm för att om möjligt ge synpunkter/besked om detta innan mötet.
Eventuella ytterligare frågor kan ställas till styrelsen, tävlingskommittén eller ungdomsansvariga.
Vi önskar er alla en fin vår/sommar i skogen trots de förändringar som uppstått!
Med vänliga hälsningar
TOLEREDS AIK
Claes Lindegårdh
ordförande
Skribent: Robert Jerkstrand
Epost: This is a mailto link

 Skidome

Postadress:
Tolered-Utby Ol-klubb - Orientering
Hinnebäcksgatan
41744 Göteborg

Kontakt:
Tel: +460722003540
E-post: This is a mailto link