Hoppa till sidans innehåll

Tisdagsträning våren 2017


Tisdag 28/2 drar vi igång vårens klubbträningar. Klubbmedlemmar som vill delta finner all nödvändig information om träningen i Eventor och på TAIK´s hemsida.

Den klubbmedlem som vill vara garanterad karta på träningen har möjlighet att föranmäla sig i Eventor senast fredagen innan träningen, då föranmälan stänger. I vissa fall har man då även möjlighet att välja kartskala. Några fler kartor än antalet anmälda till träningen kommer alltid att finnas och erhålls enligt ”först till kvarn”-principen.

15 minuter efter utsatt träningstids början kommer ej uthämtade kartor att släppas om behov uppstår. I anmälan anger man vilken bana man vill springa samt vilken kartskala man vill ha på banan (i de fall det finns alternativa möjligheter). Inledningsvis kommer det att finnas gott om extrakartor men på sikt hoppas vi att så många som möjligt skall använda sig av möjligheten att föranmäla sig så att vi kan dra ner på antalet. På detta vis erhålls förhoppningsvis en kostnadseffektiv hantering av kartor och ett enklare jobb för den träningsansvarige. Egen plastficka medtages till träningen.

Vid varje träning erbjuds banor av svårighetsgraderna svart, orange och gul. I Eventor kommer PM för träningen att finnas. Vid vissa klubbträningar är banorna kompletterade av ungdomsledarna med vit och grön nivå. För detaljerad information om dessa, se separata utskick från ungdomsledarna (typ veckobrev). I de fall träningskommittén erhållit information om vit och grön bana läggs även den informationen ut i Eventor.

Hela vårens planerade schema finns i kalendern på hemsidan samt i Eventor under klubbaktiviteter https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=572. På denna sida finns även möjligheten att föranmäla sig till träningen.

MVH
Träningskommittén (Helén, Kristian och Mattias)

Uppdaterad: 20 FEB 2017 22:47 Skribent: Robert Jerkstrand
E-post: This is a mailto link

 Skidome

Postadress:
Tolered-Utby Ol-klubb - Orientering
Hinnebäcksgatan
41745 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link