Hoppa till sidans innehåll

Tollereds IF - Fotboll

TIF nyheter

2020-06-13
Det är ju inte alltid lätt för våra supportrar att följa oss under vinterhalvåret då kommunen skickar oss till Floda. Och nu under pandemin har det ju på det inte varit lätt att följa oss hemma även på hemmaplan då man inte kunnat besöka träningarna.
 
2020-06-12
Den 14:e juni drar vi åter igång med matchandet för seniorer på Spinnarvallen. Då spelar både dam och herrlaget varsin träningsmatch. Damerna kommer starta sin serie innan sommaren medan herrarna väntar med start till augusti.
 
2020-06-08
I år slår vi på stort när det gäller fotbollsskolan. Flickor och pojkar födda 2014-2015 är välkomna och i år kommer man tränas av några av damlagets stjärnor, Sara Ljunggren och Jenny Pettersson.
 
Nyhet från A-lag dam
2020-06-08
Tuffa Viktor var en karaktär i serietidningen Buster. En tuff och cool spelare. Vi har en som alltid smäller på, oavsett träning eller match. Helen Söderholm ger sig aldrig och jagar livet ur motståndarna.
 
Nyhet från A-lag dam
2020-03-20
Det kommer att bli en fröjd att se Emma Sundqvist spela under 2020. Bland de yngsta ja, men har på kort tid redan tagit rejäla kliv uppåt och framåt. Vågade kliva uppåt och vann. En framtida ledargestalt, kanske en arvtagerska redan i år.
 
Nyhet från A-lag dam
2020-03-15
Många trodde att dom sett henne för sista gången på Spinnarvallen förra året. Men ack så fel dom hade. Här har vi kvinnan, förebilden, som visar att åldern bara är en siffra. Med järnvilja och hård fantastisk inställning utgör hon navet i vårt hjul.

Klubbshop

Motion

 

 

 

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info