Hoppa till sidans innehåll

4 poäng på två matcher

21 AUG 2015 15:02
TOLLERED: Det blev 4 poäng för våra representantlag i veckans matcher. Herrarna var iväg och spelade borta mot Real Maskin. Segern skrevs till 4-1. Damerna spelade borta mot Älvsborgs FF och kryssade 2-2.
  • Skapad: 21 AUG 2015 15:02

Tränare Jonas Torefalk rapporterade att det var en stabil solid insats av killarna när man slog Real Maskin borta med 4-1 (2-0). Jon Efraimsson inledde målskyttet och sedan fyllde Björn Mellberg på med 2 mål samt Gökhan Mashid som gjorde 1. En viktig seger som gör att laget behåller sin andraplats i serien och gör att kommande veckas mot Götaholm blir riktigt spännande.

 

Damerna åkte till Påvelundsplan under torsdagen och spelade mot Älvsborgs FF. Det sa pang med en gång då Clara Wernbo gjorde 0-1 efter 3 minuter. Sedan hackade spelet för tjejerna. Dock skapade vi målchanser, hade ett friläge och en boll i ribban. Älvsborg spelade bättre men skapade färre chanser. Den bästa chansen var ett friläge som Julia Klingler räddade. Dock kvitterade Älvsborg i den 42:a minuten.

Spelet hackade även i andra och Älvsborg tog ledningen i 66:e minuten. Framför allt brast det i passning och mottagning för oss. TIF kvitterade dock med 10 minuter kvar, Jenny Calocchio drev igenom och spelade snyggt fram Victoria Drake som var iskall i sitt avslut och la in bollen.

Skribent: Tollereds IF
E-post: This is a mailto link

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info