Hoppa till sidans innehåll

Bra spel mot Bergum

20 JUN 2013 13:36
TOLLERED: Tollereds IF gjorde en av sina bättre matcher för året när man slog Bergum hemma på Spinnarvallen. Segern skrevs till 3-1 (0-0) efter det att Andreas Johansson, Eric Abrahamsson och Björn Mellberg gjort målen.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2014 11:56

Tollered var klart bättre i båda halvlekarna. Framför allt försökte man spela fotboll, en rörlig sådan, medan Bergum gick på kraft och långa bollar. Att det stod 0-0 i halvlek var något av ett under. Tollered borde haft ledningen med några bollar men Bergum borde också gjort något mål

 

I andra halvlek gick den så berömda proppen ur. Andreas Johansson slog in bollen med vänsterfoten, lågt till vänster om målvakten. Ett något turligt mål då Adde sög åt sig ett misslyckat skott från en Tolleredare. Ett ganska så typiskt fotbollsmål när inte klara chanser tidigare suttit.

 

Tollered blev därefter lite fega och bjöd in Bergum i matchen. Efter en hörna och några returer kvitterade Bergum. Sugna på segern hämtade "di blåe" bollen i mål och sprang och la den på mittpunkten. Men ack så fel man fick. Tollered repade mod och tog åter tag i taktpinnen. Och som man gjorde det...

 

Eric Abrahamsson, första matchen från start i år, vände upp strax utanför straffområdet och klippte in bollen rakt upp i högerkrysset. Ett av årets mål på Spinnarvallen. Bergum kom aldrig riktigt nära efter detta. Istället avslutade Björn Mellberg matchen genom att runda målvakten och lägga in bollen.

 

Många i Tollered var bra idag i år. Backlingen var till stora delar stabil, med Anders Danielsson och Tobias Lundell som fältherrar. Andreas Eriksson behövde inte göra så många kvalificerade räddningar. Gökhan Mashid gjorde sin bästa match på hemmaplanen, Eric Abrahamssons skott och arbetsmoral, Björn Mellbergs inställning och bollmottagningar, Christopher Skogums och Ludvig Blomqvists intelligens på mitten. Alla var riktigt duktiga. Se nu till att träna hårt och slå Kode i nästa omgång. Då är Tollered riktigt med!

Skribent: Tollereds IF

 

>

 

 

Postadress:
Tollereds IF - Fotboll
Gamla Sågvägen 10
44850 Tollered

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info